Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy vezessem rá barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vezessem rá barátnőmet hogy szeretném ha kielégitene kézzel?

Figyelt kérdés
már 7 hónapja járunk és szeretném ha már kielégitene kézzel de nem tudom hogy adjam a tuttára..:S:S légyszives segitsetek! csak normális válaszokat.!!
2011. júl. 6. 01:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Eleg fiatalnak tunsz kerdezo. Ha a baratnod nem akarja, akkor sehogy, de beszeld meg vele, mert nem biztos, hogy o gondolt mar ra, vagy lehet nem akarta neked meg emliteni, hogy gondolt ra.
2011. júl. 6. 01:41
 2/7 A kérdező kommentje:
és ezt hogy beszéljem meg vele ? hogy kezdjem?:O
2011. júl. 6. 01:43
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
A barátom ügyes volt, a könyökömnél fogva rácsúsztatta a kezét csókolózás közben... :) de mi 20 évesek voltunk, és tudta, hogy van már némi tapasztalatom.
2011. júl. 6. 01:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Volt már közöttetek valami? Mert ha nem akkor neked kell kezdeni újjazod, nyalod ilyenek és szerintem az x-edik alkalom után megkérdezheted (persze nem szó szerint), hogy te is kaphatsz e egy kis kényeztetést...
2011. júl. 6. 01:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves első!

Ismét nem értem kérdést,légyszíves magyarázd el!Vajon van nemi életük?Hozzányúltak egymáshoz 7 hónap alatt vagy csak egy ábránd hogy a leányzó valaha meg fogja érinteni a kukiját?Vagy sexelnek orrba-szájba és már uncsi?

2011. júl. 6. 01:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaj de kis butuska vagy. Mostantol irj minden kerdesnel, hogy magyarazzam el.

Itt amugy az a helyzet (nem megbantasbol irom a kerdezonek, csak hogy te megersd), hogy meg nagyon kamasz parocskarol van szo, fogadni mernek, hogy altalanos iskolasok, a kezfogason es a puszikon, csokokon kivul meg nem igazan jutottak tobbre, de a kedves kerdezo mar szeretne tovabblepni, de meg nincs felkeszulve se o se a baratnoje.

2011. júl. 6. 01:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát épp ezért miért nem lehet világosabb,egyértelműbb kérdéseket írni?Itt kezdődnek a problémák!

Na már máshol feltettem neked a kérédést,keresd meg!:D

2011. júl. 6. 01:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!