Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám késleltetni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám késleltetni az orgazmusom?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy szex közbe túl hamar elélvezek és .. a barátnőm szinte sose megy el .. mi a megoldás arra hogy tovább bírjam ? (21/F)
2011. júl. 6. 00:26
 1/8 anonim ***** válasza:
később kell elélvezned
2011. júl. 6. 00:28
 2/8 A kérdező kommentje:
igen .. de hogyan tudnám késleltetni ?
2011. júl. 6. 00:30
 3/8 anonim válasza:
nemárt néha lassitani a tempón:D vagy meg számolj magadban 20 ig lassan
2011. júl. 6. 00:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Gondolj a baseball-ra.
2011. júl. 6. 00:33
 5/8 anonim válasza:
vagy egy undorító szőrös 120 kilós tömör gyönyörre:D
2011. júl. 6. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Játszadozzatok elötte egymással,ne csak durr bele!Vagy csináljátok egymás után többször (már ha bírod)!
2011. júl. 6. 00:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Sőt!Igyatok meg egy üveg bor vagy pezsgőt!Ellazít!Vagy matyizz egyet mielött találkoztok,vagy először csak elégítsen ki Ő és egy kis dumcsi meg összebújás után folytathatjátok!
2011. júl. 6. 00:40
 8/8 anonim ***** válasza:

kend be a makkodat lidocain 5% krémmel (vény nélküli). érzéstelenít, csak utána ne szopass mert keserű egy kicsit.

ez tuti működik, én régen ha prostihoz mentem, mindig bekentem vele, aztán ha jól beütött akkor el se tudtam élvezni a végén :)

2011. júl. 6. 00:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!