Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki szereti kinyalni egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szereti kinyalni egy nő fenekét? Vagy az akit izgat egy szép nő formás fenekét nyalni vagy nyelvel behatolni? És melyik lány szereti ha nyalják a fenekét vagy be is hatolnak nyelvel?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 23:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én régen ilyesmivel kerestem a kenyeremet. nem rossz dolog, csak meg kell szoknod, hogy minden ételnek utána furcsa, keserű mellékíze van + a szájszagon fogmosás, szájvíz se segít. amikor felmondtam azon a munkahelyen, utána pár héttel megszűntek, a tünetek.
2011. júl. 6. 00:01
 2/17 anonim ***** válasza:
én szeretem, és a barátnőm is élvezi :)
2011. júl. 6. 00:04
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
én pl nem szeretem ha a párom engem igy "kényeztet"
2011. júl. 6. 00:09
 4/17 anonim ***** válasza:
56%

Én a legjobban smárolni szeretek utána!

20 L

2011. júl. 6. 00:22
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon csiklandós érzés,ezért nem szeretem annyira,ha a párom ezzel próbálkozik.
2011. júl. 6. 00:35
 6/17 markcountry válasza:
28/F Hát szerintemaz azért egy kicsit olyan furcsa sőt én nem hagyom ésnem is hagytam engem ne nyalogasson főleg ne ott hát érted a lányok meg hát ... nem tom
2011. júl. 6. 19:48
 7/17 anonim ***** válasza:
Én sosem engedném és sosem csinálnám. Undorító.
2011. júl. 11. 04:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha a párom ilyet csinál, de persze csak megfelelő tisztálkodás után.Szerintem pont azért izgató mert ez nem olyan megszokott dolog,na meg ott is vannak érzékeny pontok amik felizgatják az embert.
2011. júl. 11. 07:09
 9/17 anonim ***** válasza:
A lukat nem, csak a külső felületet :)
2011. júl. 11. 08:36
 10/17 anonim ***** válasza:

00:01

Hogy érted hogy ezzel kerested a kenyered?

Mivel foglalkoztál?

Kakis fenekeket nyalogattál és ezért fizettek neked?

2011. júl. 11. 08:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!