Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Akinek van önkielégítés közben orgazmusa, annak a szexben is van? Vagy egyikben sincs? Kinél hogyan van? Ha pedig nincs orgazmusa akkor mit tett azért hogy legyen, módszerek stb?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 23:42
1/8 anonim válasza:
szex közben nem csak tőled függ. ha a párod nem elég jó akkor nem tudsz mit tenni.
amúgy meg más mikor önkielégítesz és más mikor szexelsz, mert ugye te jobban érzed hogy hogyan kéne csinálni de a pasi nem biztos. magadnak jobban tudod csinálni így masztinál esélyesebb az orgazmus szerintem.
2/8 Panda Péter válasza:
kár hogy az emberek nem tudnak kommunikálni egymással... ó jaj, de tudnak!
3/8 anonim válasza:
Nekem maszti és szex közben is van,de nemvolt ez mindig így. Régebben sehogy sem sikerült,aztán először akkor jött össze,amikor a párom ujjazott,majd jóval később sikerült szex közben is és csak utána tanultam meg magamnak is jól csinálni :)
19/L
4/8 anonim válasza:
Masztinál mindig van orgazmusom,viszont szexnél sokszor előfordul,hogy nincs.Nem tudom mitől függ,mert a párom sosem csinál semmit rosszabbul.
5/8 anonim válasza:
Magamnak is és szex közben is van, csak csikló, de magamnak mondjuk máshogy nem is próbálkozok.
6/8 anonim válasza:
nekem az előző feleségem az tolta magának kézzel, aztán mindig elélvezett. néha ki is nyaltam persze alaposan
7/8 anonim válasza:
Menjél inkább kapálni, ahelyett h a neten az orgazmusról kérdezgetnél, nekem mindegy mert én már eleget kapáltam ma, és szeretek röhögni az ien sáskákon mint te :D
8/8 anonim válasza:
Igen. Már régebb óta masztizok, a szex csak jóval később jött el az életembe. :P Fél év után sikerült először szex közben is elélvezni. Izgasd magad szex közben is vagy kérd meg a párod h segítsen. Ha masztizol próbáld ujjazni is magad és a csiklódat is izgasd. Nekem szinte mindig sikerül mind2 féleképpen. Persze van h szex közben nem mindig jó, de szerencsére elég ritka. Ha megtaláljátok a megfelelő technikákat akkor onnantól kezdve már nem nehéz.(ill nem mindig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!