Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik koton a leg megfelelöbb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik koton a leg megfelelöbb?

Figyelt kérdés
Elsö szexnél melyik a leg megfelelöbb,a leg fontosabb, hogy ne szakadjon ki és esetleg fokozza az elélvezést. Márkát és típust irjatok. (pl. Durex arouser)
2011. júl. 5. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Érdesített Lifestyle-t mondanám,de az elsőnél az nem biztos hogy bejön...
2011. júl. 5. 23:33
 2/5 anonim válasza:
Szerintem ha nem akarsz kellemetlen következményeket érdemesebb egy drágább de minőségibb óvszert venni mint pl a durex vagy lifestyle nem pedig az olcsóságra törekedni.De elsőre nem fog kelleni semmi olyasmi ami fokozza az elélvezést mert első alkalommal általában az elég hamar bekövetkezik anélkül is.
2011. júl. 5. 23:36
 3/5 anonim válasza:
Tyúkbél! Hajrá!
2011. júl. 5. 23:37
 4/5 anonim válasza:
0%
Neked először egy Magyar Helyesírási Szabályai c. fergeteges könyvet javasolnék. Ha megtanultad, utána játssz felnőtt dolgokat...
2011. júl. 5. 23:37
 5/5 anonim ***** válasza:
én első szexnél kettőt szoktam felvenni, de fontos, hogy alulra vedd az érdesítettet, felülre a simát. (fordítva összeragadnak a sztatikus elektromosság miatt). amikor elélvezek, akkor először teliverem az alsót, utána odaadom a csaj kezébe, és a maradékot belefejem a másikba. első szexnél ideális
2011. júl. 5. 23:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!