Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex. Miért nyelv?
ugye mert a srácoknál,mechanikai ingerek során jutunk el az ejakulációhoz, kielégüléshez; -persze más szempontok is nagyon fontosak.
Azzal, h te a nyelveddel játszol, miközben a szádban van, az egy külön élvezet nekünk;ez majdnem olyan mikor téged nyelvvel kényeztetnek, már ha te ezt szereted :))
Kedves kérdező,ha majd kicsit jobban belegondolsz,
akkor rájössz,(de a legközelebbi szopásnál biztosan),hogy
nyelv nélkül sem szopni,sem nyalni nem lehet rendesen.
Nem olyan egyértelmű a dolog, mint gondolják néhányan. Lehet, hogy minden 4. ideírónak nincs erről tapasztalata, de oké, legyen... ;-) Ettől még a lényeg: vannak, akik tényleg nyelvesen szeretik.
Én speciel a másik oldalt képviselem: zavar a lány nyelve, a nyála, a túlzott nedvesség, amikor "rám harap". Persze nem kerülhetőek el teljesen az utóbbiak. De elég egy kis ajaknedvesség, és hogy ingerel az ajkaival, sőt, pont ez számomra az ideális. És hogy mi teszi még élvezetessé egy férfinak? Az odaadás, szenvedély persze, de a technika sem mellékes, ezt meg nehéz szavakkal kellően pontosan, szemléletesen körülírni... Nekem nem kellemes, ha különösebben húzza visszafelé, hanem ha csak enyhén, míg toláskor az erőteljesebb nyomás az élvezetes.
Élőben szemléltethetem számodra, ha már nagykorú vagy; kiváló alany vagyok a célra. ;)
utolsó...:D
remélem nem halsz meg úgy,hogy ne tudd meg,milyen egy igazi jó kis nyálas mélytorkozás..
én drukkolok neked!:)
23.31: köszönöm a kedves felajánlást, de van barátom(: nincs is semmi gondja a nyújtott teljesítményemmel (sőt:D), csak tudni szeretnék minél többet a témáról, hátha hallok pár újdonságot, mert az internet erre már kevés.:D
szeretném meglepni valami újdonsággal, de sajnos lehet, hogy már mindent kipróbáltam...de azért még reménykedem:D szóóóval. lepjetek meg!:D
Ezt a minap írtam valakinek. Ha újdonságot szeretnél csempészni az orális szexbe, te is hasznát veheted. ;)
Látsszon rajtad végig, hogy élvezetből csinálod, és téged is annyira felizgat az egész, mint őt! Időnként nézz fel rá kéjes tekintettel, és mosolyogj a szemébe. Természetesen ekkor se engedd ki, tartsd mélyen a szádban.
Csináljátok többféle helyszínen és alkalommal! Például egy gyors, kielégítő szopás indulás előtt az ajtóban. Vagy éppen ellenkezőleg, ha nem kell korán kelni és sietni, akkor reggel ébreszd azzal, hogy az ágyban a száddal kényezteted.
Csináljátok többféle pózban! Úgy, hogy ágyban fekszik, fotelban ül, vagy áll és te a klasszikus módon térdelsz előtte. Vagy ezekkel ellenkezőleg, te fekszel az ágyon, ő a fejed fölé térdel, és úgy hatol be a szádba.
Legyél változatos! Az elején például csak nyalogasd a makkot, aztán kapd be. A szádban is igyekezz minél változatosabban kényeztetni: szopogasd, szívogasd. Használd a nyelvedet is szorgalmasan. Váltogasd a ritmust.
Ne hanyagold el a golyókat sem! Ne félj megfogni őket szopás közben. Sőt időnként a száddal is áttérhetsz rájuk, nyalogathatod őket, vagy akár be is kaphatod óvatosan, és szopogathatod. Egészen a golyók mögötti gáttájékig elmehetsz az orális kényeztetéssel.
Tedd a kezét a fejedre, és mondd, hogy irányítson egyszer ő! Te tartod a szádat, és olyan tempóban mozoghat benne, ahogy neki tetszik.
Tanulj meg profin mélytorkozni! A férfiak már azt is imádják, ha egyáltalán beveszed a farkukat tövig, és a hangszálad rezegtetésével, vagy apró nyelő mozdulatokkal izgatod a torkodban a makkot. Ha meg még mozoghatnak is óvatosan a torkodban, az már maga a csúcs.
Ha nincs ellenére, megpróbálkozhatsz a prosztatamasszázzsal is. Nedvesítsd be egy ujjad, és szopás közben óvatosan nyúlj fel vele a fenekébe.
A vége legyen mindig úgy, ahogy ő szeretné! Ha nem szól semmit, akkor lassíts kicsit le, és tartsd végig a szádban, amíg élvez. Ha a szádban ment el, akkor lehetőleg nyeld is le, ne köpd ki előtte.
Élvezés után nyalogasd tisztára a nyelveddel a makkot! Simogassad, puszilgassad. Egészen addig játszhatsz még vele, amíg nem válik neki érzékennyé és kellemetlenné.
Találjatok ki különböző ötletes játékokat! Például hogy kézzel nem érhetsz hozzá, kizárólag a szádat használva kell kielégítened. Vagy fogadjatok, hogy egy bizonyos időn belül ki tudod elégíteni. Vagy ellenkezőleg, el tudod húzni egy bizonyos ideig élvezés nélkül, és mérjétek az időt.
Mondjál neki perverz, izgató dolgokat! Az elején dicsérd meg, milyen szép nagyra megnőtt, vagy jegyezd meg, hogy látod a méreteiből, mennyire kívánja már a szádat. Az aktus végén említsd meg, hogy mennyire finom volt a nedve, nagyon ízlett, és köszönd meg, hogy neked adta mindet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!