Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sk84cer kérdése:
Probléma lehet az epilepsziám szex közben?
Figyelt kérdés
Remélem nem probléma hogy epilepsziás vagyok az orális szex közben ti hogy gondoljátok?2011. júl. 5. 23:05
2/7 anonim válasza:
igazából ilyen téren nem sok fingom van, de szerintem ha szex közben nem tör rád az epilepsziás roham akkor nopara.
3/7 anonim válasza:
sötétbe nem jön elő gondolom... szóval nemhiszem de nem vok orvos.
4/7 anonim válasza:
Hát..nemtom csaj vagy-e,de egy epilepsziás akár le is haraphatja,ha épp a szájában van,és rohamot kap...
5/7 anonim válasza:
Áh, nem. Csak ha rohamot kapsz, leharapod a farkam. Neked megakad a torkodban, és megfulladsz. Én meg szörnyű kínok között elvérzek előtted. Egyébként semmi problémát nem okozhat...
6/7 anonim válasza:
Max akkorát élvezel hogy begörcsölsz.
7/7 anonim válasza:
sziasztok én csak annyit szeretnék mondani,hogy bármilyen fájdalmasnak tűnik,de nem vállalhatjuk fel a másik ember betegségét,mert tönkre megyünk benne és egész életünkben boldogtalanok leszünk,nem tehet senki arról hogy beteg,de én tudom milyen együtt lenni egy ilyen betegséggel,a volt barim epis volt,és sok gyógyszert szedett is,rohama nem volt,nagyon nehéz volt vele lenni,látszott rajta h beteg,nehezen írt olvasott meg beszélt,és nekem nagyon nehéz volt ezt feldolgozni,már szinte szégyelltem őt mások előtt(tudom szemétség ilyet mondani)a családom se fogadta el őt,sokat harcoltam a családommal érte hogy fogadják el,nem sikerült.Aki beteg azzal nagyon nehéz,nem lehetett elmenni úgy rendesen sehova vele,mert fájt a feje,mindig aludt,amúgy meg rendes volt,nem volt vele baj,de szerintem nem lehet ilyen nagy terhet felvállalni.Higgyétek el én tudom milyen volt,nagyon rossz volt látni ahogy volt,és az is rizikós h mi van akkor ha örökli a gyerek?az nem lenne jó senkinek plussz teher,amúgy meg mindenki mondja h nem akadály ha valaki beteg,de senki nem akar magának olyan párt akinek van valami komolyabb betegsége(sajnos ez így van).Szerintem ha tehetjük ne bonyolódjunk bele ilyen kapcsolatokba,tudom ez szörnyen hangzik,de ez az igazság:( Az ilyen kapcsolatba nem lehet igazán boldog az ember.Óriási teher.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!