Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átélt már valaki közületek szülés közben orgazmust?
Rólad viszont már kiderült hogy hülye vagy! De nagyon!
A google-ben is utána néztem!
A 6 elemid azért megvan, ugye?
Nők... csak mi lehetünk ilyen "bunkók" nagyképűen magabiztosak a helyt nem álló véleméynünkben, és szólhatunk le egy teljesen logikus kérdést! Gratula nektek :) Ha a kedves kérdező olvasta a googlen az orgazmikus szülés lehetőségét, miért olyan butaság, hogy itt próbál olyan nőt találni, aki esetleg alátámasztja számára ezt a tényt, illetve megcáfolja...
Tényleg...vicc a mai emberek hozzáállása egy másik emberhez.
Nektek biztos vagyok benne , soha nem volt mások számára butának tűnő kérdéseitek :) Amúgy ez nem az volt
Utolsó, köszönöm a választ. Elég elgondolkodtató a videó.
A többi p*csfejnek:
Képzeljétek láttam már szülést, ott voltam amikor a fiam született. Tudom h ez nektek hihetetlen ,mert max a kis p*csötöket tudjátok kiverni a gép előtt. Nem mindenki olyan h "ilyen állat pedig nincsen"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!