Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Szeretitek-e, ha a párotok melleitek simogatják smárolás közben, vagy akár csak egy padon ülve?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen érzést vált ki belőletek... pozitív, semlegest, vagy negatívat. Kort is legyetek szívesek írni! Köszönöm.2011. júl. 5. 21:31
1/12 anonim válasza:
Padon ülve ne simogassa. Otthon már lehet! Jó érzés.
20/L
2/12 Cicuskaaa123 válasza:
Egyértelműen pozitívat, ha kettesben vagyunk imádom ha simogatja maszírozza nyalogatja őket. Egy padon ülve negatívat, mert ne mindnenki előtt csinálja már, fogja vissza magát.
3/12 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval :)
5/12 anonim válasza:
Jah...-a legbölcsebb hozzászólást láthattuk :D:D:D:D
6/12 anonim válasza:
Bocicsoki temár ittis itt vagy?xd
7/12 Cicuskaaa123 válasza:
A "jah" arra vonatkozott, hogy elfelejtettem odaírni, hogy 16 éves vagyok. :D 21:36-o-s hozzászóló volnék, kedves kötekedő 69%-os barátom.
8/12 anonim válasza:
bocicsoki mindenhol ott van : D vigyázz, mert látlak : D
9/12 anonim válasza:
a mellemet ne simogassa emberek előtt... de a seggemet simogassa csak ha jól esik neki (és essen neki jól) :D 16/L
10/12 anonim válasza:
Otthon lehet, de padon nem. Látják, pedig csak ránk tartozik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!