Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a péniszetek?
Figyelt kérdés
Mekkora a péniszetek?? felmérés... kor is kell..2011. júl. 5. 21:23
32/49 anonim válasza:
ha szopok 15, ha én szopatok 20
34/49 anonim válasza:
16F 15-15.5cm (attól függ mennyire vagyok felizgulva)
35/49 anonim válasza:
a 3.oldalon az első wálaszolo wagyok..
ne is haragudj kérdező de wálaszoltam.. 2. ö az X) miwan.. nem mered kiirni.. -.-
amm onnan h nekünk tudod nincs titkunk egymás elött.. nem nem dugtunk szüz wagyok, köszönöm.. wágod..wálaszoltam erre a k*urwa érdésedre te szerencsétlen.. örülj hogy egy értelmes lány betéwett erre a kérdésre.... "felméré" ahhaoks.. max azt méred fel h mindenkinek nagy a farka.. -.- pff... x"d
36/49 anonim válasza:
utolsó..esküszöm hogy nem beléd kötni akarok..TÉNYLEG!!!
de nem lehetne w helyett v-vel?:)
39/49 anonim válasza:
Azért érdekelne ki az az értelmes lány akiről ír a 15:19- es!
Esküszöm nemsok mindent értettem abból amit írt!
Lehet én vagyok az értelmetlen, de akkor sem értem!
:S
40/49 A kérdező kommentje:
"értelmes"....pf. xD
2011. júl. 6. 19:58
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!