Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat a tökönrúgás fétis?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 21:01
1/8 anonim válasza:
Miért, divat lett? Remélem, nem...
2/8 anonim válasza:
Hát szerintem csak te ismersz ilyeneket, mert én először hallok ilyet.
3/8 anonim válasza:
Van aki fizetne azért, hogy tökönrúgják? Hol lehet jelentkezni rúgónak?!
4/8 anonim válasza:
Akinek eljutott az agyáig h rákot is kaphat emiatt, annak sok sikert.
De aki el vállalja az még aljasabb ember.
5/8 anonim válasza:
én szoktam fizetni azért, hogy tökönrúgjanak, úgyhogy tényleg létezik a jelenség, és van ilyen. én nagyobbat élvezek tőle, és ráadásul, olyan fehér lesz tőle, mint a tejszín, és olyan sűrű, mint a jól felvert tojáshab. csak vigyázni kell, mert ha kemény cipővel rúgnak bele, akkor bevérezhet.
6/8 anonim válasza:
Hol lett divat,kérdező?
A keleti pu.aluljáróban?
8/8 anonim válasza:
Talán mert több mazo pasi lett. (F)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!