Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex a menstruáció alatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex a menstruáció alatt?

Figyelt kérdés

Ha megtörtént, okozhat-e fájdalom érzetet vizelés közben? Vagy hosszabb ideig tarthat-e tőle a menstruáció?

Fontos lenne, köszönöm előre is.

2011. júl. 5. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem okoz fájdalmat nálam,sőt,enyhíti a görcsöket.:) Ha a párod nem zavarja,akkor hajrá.:) Csak rakj magad alá egy törölközőt,és ennyi.:) És nem tart nekem tőle tovább.:) És utána sem vérzek jobban,vagy kevésbé.:)
2011. júl. 5. 20:20
 2/10 anonim válasza:
100%
csak annyi, hogy nagyobb a fertőzés veszélye...
2011. júl. 5. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Mindig enyhülnek a görcsök, de van akinek még a vérzés is eláll egy órára.

Tisztaságra nagyon kell vigyázni: a legjobb ilyenkor gumival.

2011. júl. 5. 21:14
 4/10 anonim ***** válasza:
nem, nem
2011. júl. 5. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:
max véres lesz még a srác feje is..
2011. júl. 8. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
már bocsi, de elvégre véleményíró oldal... szerintem ez olyan gusztustalan... nem? :/ bár ettől még lehet, hogy "hasznos", mivel görcsoldó, meg ilyenek, de én vhogy nem tdudnám elképzelni, hogy menstruáció közben nemi életet éljek... o.O
2011. júl. 20. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem okoz fájdalomérzetet, de javaslom, hogy óvszerrel, mert nagy a fertőzésveszély. Nem tart tovább tőle a menstruáció, de ha erősen vérző napon csináljátok, akkor utána egy kicsit lehet, hogy jobban vérzik majd, tapasztalat. Törölközőt tényleg rakjatok magatok alá. 29N
2011. júl. 20. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én párom is szeretné kipróbálni, ha már nincs annyira meg. Mondjuk, az előttem leírtak alapján tényleg érdemes, főleg ha Te is hasfájós vagy.:)
2011. júl. 20. 15:56
 9/10 anonim válasza:
jobban csuuszik.
2011. júl. 20. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Azt mondják, a menstruáció közben történő szexnél nincs intimebb egy párkapcsolatban.

Attól függetlenül én még nem próbálnám ki. Enyém túl kiszámíthatatlan.

2011. júl. 20. 19:54

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!