Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti hogyan és mi alapján választatok párt?
Kölcsönös szimpátia és gördülékeny, szórakoztató kommunikáció szükséges ahhoz, hogy valakivel tartósabban elkezdjek foglalkozni.
A külső is számít, bár ideálom az nincs... A lényeg, hogy ne legyen se dagadt se nőies. A cigizés nálam hátrány... másnál nem az.
A lényeg az, hogy jól érezzük magunkat együtt és hogy meglegyen a kölcsönös vonzalom.
Amúgy a hőmérsékletben van valami, múltkor villamoson volt egy kicsit melegebb testű srác, és tök izgatott ahogy néha hozzámért, mivel kapaszkodtam ő meg a kapaszkodónál állt a bnőjével. Amúgy nekem az a fontos, hogy megfogjon benne valami, ne legyen büdös (valakiből borzalmas bűz árad, nem ápolatlan izzadságszag, ez ilyen tipikus szag, nem tudom mitől lehet), szeretem ha srác szóval tart, lelket önt belém, felvidít, és nem gondolja meg magát, hogy ő mégis lányokkal akar kavarni. Bár nekem ez első kapcsim óta nem sikerült eljutni második találkáig, így nem igazán vagyok otthon a kapcsolatteremtésben.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!