Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz vagy ribancos az, ha hagyom hogy a mellemre élvezzen?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 19:52
1/12 WhiteLabel válasza:
egyik se. teljesen normális.
2/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. júl. 5. 19:53
3/12 anonim válasza:
Én a bnőm szemébe szoktam... És még az sem gáz :D
4/12 anonim válasza:
Egyik sem. A ribancság az, ha sűrűn váltogatod a pasikat, semmi köze ehhez. Egyébként meg éppen ez a természetes, ha közösen csináljátok, hogy a sperma a végén rajtad vagy benned köt ki. Az lenne a gáz, ha saját magára vagy papírzsepibe kellene lőnie. ;)
5/12 anonim válasza:
Dehogyis gáz! :) Egyáltalán nem.:) Sőt...a férfiak imádják.:) Ettől még nem leszel ribancos.:)
6/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. júl. 5. 20:22
7/12 anonim válasza:
Én is hagyom. Szerintem ehhez senkinek semmi köze. Ha te meg a párod nem tartja gáznak, akkor tök normális.
8/12 anonim válasza:
ha mindig ugyanaz a pasi, akkor nem, amúgy mi is szoktuk, 20L22F
9/12 anonim válasza:
Inkább megértő. Ha már beléd nem mehet, akkor legalább rád... bár ez meg úgy a legjobb, ha a melled közé fogod a szerszámát.
Szembe pedig nem szabad, az veszélyes!
10/12 anonim válasza:
Nálam egyáltalán nem kitétel, h hova mehet, hova nem. Partnertől, kötődéstől függ.
Csak sztem kicsit túlzás, h a fiúk ezt ennyire egyértelmű és természetes dolgonak veszik, h vagy a leányzóba, vagy nyelje le.
Nem mindenkinek jön ez be, szed fogamzásgátlót, vagy szereti, és ezt tiszteletben kell tartani. És ezt csak azért mondom, mert van aki undorodik a saját spermájától, meg se csókollja bnőjét, de elvárja. hát..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!