Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fétiseitek, perverzitásaitok vannak lányok?
nekem az ha egy srácak szép,formás pajesza van :D lehet hülyén hangzik,de komolyan:)
na meg a borostás arc:)
16/L
Hát...imádom,ha egy férfi szőrös.Nem bozontos,de férfias.Pl. most a barátomat rávettem,hogy hagyjon meg egy kis szőrt az állán,meg a hasán is.Teljesen beindulok tőle :$
Meg imádom,ha egy pasi határozottan megfog.Az életben irányításmániás vagyok,hihetetlen domináns a viselkedésem,esküszöm néha szégyenlem is,de az ágyban szeretem,ha a pasi érzi a nyeregben magát,akkor is ha közvetetten én irányítok.Eléggé vonz a dominás dolog is.Egyszer beöltöznék :$
Amúgy nem tudom perverz-e de néha (főleg mióta nézek egy sorozatot,aminek a címe bordélyház) elgondolkozom azon,mi lenne,ha konzumhölgyként dolgoznék,és ha kicsit idősebb leszek,talán kipróbálom.Ciki nem ciki ez van,érdekel.Persze nem ilyen olcsó helyen...hanem ahol rendesen megfizetnek.És nem dugni akarok vadidegenekkel.Valami másra vágyom.Kielégíteni az emberek olyasféle vágyait,amit más nem tud.És nem kakiszexre vagy ilyesmire gondolok.Másra.Nem is tudom elmagyarázni :)
Utolsó, érdekelne mire gondolsz kicsit konkrétabban, meg hogy hány éves is vagy?
29F
Ui.: szerintem mást is!
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!