Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esély van rá?
Figyelt kérdés
Barátommal szexeltünk ma( ő feküdt az ágyon én pedig rajta lovagoltam igen "hevesen") és amikor ellenőrizte a gumit akkor észre vette, hogy nincs már rajta és amikor kihúzta a ...-át akkor bennem maradt a gumi. Nagyon a hüvely elején volt a gumi. Utána kitörültem és meg is zuhiztam rögtön. szerintetek van rá esély, hogy terhes leszek? a ciklusom közepénél vagyok azt mondják, hogy ilyenkor van a legkevesebb esély arra h teherbe essünk.2011. júl. 5. 16:14
1/8 A kérdező kommentje:
és nem élvezett el.. ez kihagytam
2011. júl. 5. 16:15
2/8 anonim válasza:
nem nagy az esély de megtörténhet.
3/8 anonim válasza:
figyelembe véve a ciklusod és az időjárási körülményeket, valamint h az ágyon voltatok a terhesség esélye: 23,5324324675% ha jól számolom.
igazából nem tudom. mennyi ideje ment a szex. max előváladék lehetett, de így nem tudom.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ne aggódjatok! Amúgy pont a ciklusod közepén van a legtermékenyebb, de ennek ellenére úgy gondolom, hogy ebből a kis "balesetből" nem lesz baba.
6/8 A kérdező kommentje:
hát már 1x elment és akkor gumit cseréltünk..de ennél a guminál nem ment el
2011. júl. 5. 16:19
7/8 anonim válasza:
Ha nagyon paráztok, menjetek el nőgyógyászhoz, írassatok fel esemény utánit. Amilyen izgulós vagyok, én valószínűleg ezt tenném, de egyébként tényleg nem hiszem, hogy ebből gond lesz, csak hát ugye, nem tudni biztosan.
8/8 anonim válasza:
Sokan fikázzák a tablettát,de nektek nem való más...ha kiszakad a gumi,mihez nyúlnak?Hormonhoz.Akkor meg inkább szedjetek tabit.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!