Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hi. Hetente hányszor lehet seggbe?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 14:19
2/9 anonim válasza:
Mi van??Ahányszor jól esik és nem esik ki magáról a sz@r a seggeden.....
3/9 anonim válasza:
Szerintem annyiszor, ahányszor csak jól esik. F.
4/9 anonim válasza:
Szerintem is egyéne válogatja, mindig vigyázva és gondosan. Adjatok sok pihenőidőt a hátsónak hogy visszaálljon. Ez embertől függő.
5/9 szamo77d válasza:
Én egyszer sem csinálnám, mert veszélyesnek, hülyeségnek
tartom. Sosem bocsátanám meg magamnak, ha egy lány miat-
tam szenvedne hetekig, mert közben szétrepedt a végbél-
nyílása. Akármilyen óvatos az ember, előfordulhat!
6/9 anonim válasza:
Hetente? Nagyon max havonta egy, ha már mindenképp akarjátok, kérdezzetek meg egy orvost. És igenis lazítja a záróizmokat, ha nem szeretnéd, hogy majd a bnődnek végbélszűkítő műtétre kelljen járnia, vagy 50évesen befosson, akkor kérdezz meg szakembert.
7/9 anonim válasza:
Lehet ahányszor csak akarjátok, akár naponta többször is. De nem jobb pu-ciba? ( Vagy az nincs? Akkor érthetö.)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Majd valahogyan megpróbáljuk hasznosítani :)))
2011. júl. 6. 10:14
9/9 anonim válasza:
Mi már öt éve csináljuk hetente 2-4 alkalommal. És mégsincs semmi problémám tőle. Volt amikor csak úgy csináltuk hetekig, mert candidám volt. Akkor kicsit éreztem, hogy tágult a popsim, de azóta semmi gond nincs vele. Sőt menszesz alatt nincs más.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!