Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ugy h van barátotok?
Figyelt kérdés
van egy fiú, nagyon aranyos csak messze lakik. facebokról ismerem őt, én csak barátokzni szerettem volna, mert van barátom. de nagyon bejön. egyszercsak elkezdett furcsán vieselkedni, és letörölt mindenhonnan. én írtam neki levelet, h miért csinálta ezt? elöször scak annyit írt h mert!!késöbb leírta h mit tenne velem ha együtt lennénk egy szobába.. ..:) és azt mondta írjam le neki énis ha azt akarja h vissza vegyen facebookra. mondtam neki h van barátom és nem fogom leírni..bármennyire is megkedveltem:) ő azt mondta h beszélgetni szabad.. és írjam le neki. akárhányszor írok neki levelelt más témával kapcsolatba ezt hozza csak fel. szerintem ez kihasználás.. ha nem éri meg h van barátom. szerintetek mitcsináljak? haggyam őt? mert csak arra megy?:/2011. júl. 5. 13:59
1/5 anonim válasza:
Egyértelműen ez egy utolsó tapló, aki csak arra megy. Ne foglalkozz vele.
2/5 anonim válasza:
Csak arra megy,ez egyértelmű:/ Vagy esténként arra akarja verni amit te írtál neki, ő meg még használja hozzá kicsit a fantáziáját..jó h nem meztelen képet kért egyből..
3/5 A kérdező kommentje:
képzeld kért aztis.. amikor mondtam neki h esélytelen h leírom neki, aztmondta akkor valami szexiképet..:D bugyisat. nem normális :D
2011. júl. 5. 14:11
4/5 anonim válasza:
Ffi
Nyugi, a fiú perverz...mint minden férfi, de azért képet ne küldj neki....Ha bejön akkor találkozz vele....amúgy hány éves vagy?
5/5 A kérdező kommentje:
nem fogok.:)18 múltam. miért?
2011. júl. 8. 00:05
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!