Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom fokozni a szexuális vágyamat?
Ez belülről jön, nem egyforma az emberek szexuális étvágya.
És ugyan abból az emberből más és más partner is eltérő étvágyat tud kiváltani.
Szerintem ezen így nem igen tudsz változtatni.
Nekem volt olyan partnerem akivel elég volt hetente egyszer, a mostani partneremmel szinte minden nap szeretkezünk, de van hogy naponta többször is (már több mint egy éve együtt vagyunk).
Persze az idő biztosan csillapít az étvágyon általában. a kérdés hogy a kezdetek kezdetén is ennyire kívántad e mint most. Ha igen akkor ez van. Ha csökkent az étvágyad akkor lehet gondolkodni azon hogy mi lehet ennek az oka.
Sehogy.
Beszéld meg vele, ha nem bírod a tempóját és, hogy kevesebbszer szeretnéd. Ha szeret biztos megérti :)
Most írhatnám, hogy egyél vágyfokozókat, vagy hogy vedd rá a pasid, hogy csábítson el gyakrabban..., de ez szerintem nőknél nem nagyon működik.
Szerintem el kell fogadnod, hogy neked ennyi az igényed, ha ez a partnerednek is megfelel akkor nincs gond.
Ha viszont neked sem felel meg akkor más területen kell keresni a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!