Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom fokozni a szexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom fokozni a szexuális vágyamat?

Figyelt kérdés
Már lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, MINDENT meg tudunk beszélni szexuális téren is. De én lány vagyok, ő meg pasi, a pasik mindig akarják csinálni. én meg nem. nem igénylem olyan gyakran, mint Ő :) hogyan tudnék ezen változtatni? Köszi!
2011. júl. 5. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez belülről jön, nem egyforma az emberek szexuális étvágya.

És ugyan abból az emberből más és más partner is eltérő étvágyat tud kiváltani.

Szerintem ezen így nem igen tudsz változtatni.

Nekem volt olyan partnerem akivel elég volt hetente egyszer, a mostani partneremmel szinte minden nap szeretkezünk, de van hogy naponta többször is (már több mint egy éve együtt vagyunk).

Persze az idő biztosan csillapít az étvágyon általában. a kérdés hogy a kezdetek kezdetén is ennyire kívántad e mint most. Ha igen akkor ez van. Ha csökkent az étvágyad akkor lehet gondolkodni azon hogy mi lehet ennek az oka.

2011. júl. 5. 13:32
 2/6 A kérdező kommentje:
hát az elején jobban kívántam, de ez csak az idő miatt van, meg hogy folyton látom. ha néhány napig külön vagyunk, akkor már én sem bírok magammal. :) szóval ez tudom, hogy normális, csak tippet kértem, hogyan "javíthatnék" egy picit ezen...
2011. júl. 5. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Beszéld meg vele, ha nem bírod a tempóját és, hogy kevesebbszer szeretnéd. Ha szeret biztos megérti :)

2011. júl. 5. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Most írhatnám, hogy egyél vágyfokozókat, vagy hogy vedd rá a pasid, hogy csábítson el gyakrabban..., de ez szerintem nőknél nem nagyon működik.

Szerintem el kell fogadnod, hogy neked ennyi az igényed, ha ez a partnerednek is megfelel akkor nincs gond.

Ha viszont neked sem felel meg akkor más területen kell keresni a megoldást.

2011. júl. 5. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Hü de nagy probléma! Ha jol megvagytok, szereted, nem tudod elviselni, hogy néha egy-egy gyors menetet jo képpel fogadj akkor is, ha te nem kivánod? Megmondod neki, hogy ne várjon töled most fergeteges élvezést, de szereted kielégiteni. Ennyi.
2011. júl. 5. 18:33
 6/6 A kérdező kommentje:
kielégítem, azzal nincs gond :) nem ez a problémám.
2011. júl. 5. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!