Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom jól csinálni, ötletek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom jól csinálni, ötletek?

Figyelt kérdés
A barátomat egyszerűen nem tudom kézzel kielégíteni, csak úgy az igazán jó neki, ha ő csinálja vagy legalább rásegít, és ez nagyon zavar. Az előző kapcsolatomban nem volt ilyen gond, ezért is feltételezem, hogy nem velem vagy nem csak velem van a baj. Azért is zavar, mert lassan egy éve együtt vagyunk. Van/volt valakinek hasonló tapasztalata?
2011. júl. 5. 12:59
 1/4 Mr. Idegen ***** válasza:
drótkefével dörzsöld meg neki a lompost!
2011. júl. 5. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
akkor ne csak kézzel, hanem szopogasd neki egy kicsit 75/F
2011. júl. 5. 13:01
 3/4 Kerdesemvan válasza:

Lehet,hogy az előző annyira jó volt,hogy ez eltörpül mellete:D Már bocsi:)

Szerintem beszéljétek meg.

2011. júl. 5. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát igen valószínűleg nem tudod jól csinálni NEKI!

Az én jelenlegi barátnőm is nehezen tud kielégíteni kézzel, bár sokat magyaráztam már neki hogy miként csinálja, de valahogy nem tud ráérezni a dologra. Hagyom hogy csinálja ahogy jól esik neki, és utána kicsit besegítek neki.

Tapasztalataim szerint kevés nő tudja jól csinálni.

Persze vannak pasik akikhez elég hozzá érni, és már el is sülnek, de vannak akinek ettől több kell.

Most nem részletezem, de nem mindegy hogy mekkora erővel, milyen intenzitással csinálod, és hogy közben a másik kezeddel, és a száddal merre játszadozol. Alapvetően három dolgot kell irányítani, összehangolni, nem könnyű feladat.... :)

És az hogy ha valaki csak gépiesen rángatja, az nem sokat ér!

2011. júl. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!