Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyenkor a szülő milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor a szülő milyen véleménnyel lehet?

Figyelt kérdés

Párommal tegnap együtt voltunk és a szülei folyamatosan a szobán mászkáltak át, mert a szobájából nyílik egy másik szobába az ajtó. Takaró alatt voltunk, látni nem láttak semmit,mikor bejött valaki akkor meg szétugrottunk amennyire tudtunk :D nekem nagyon kellemetlen érzés volt, hogy tudják, hogy mit csinálunk, de nem szóltak semmit, csak olykor-olykor elmosolyogtak.

Párom csak nevetett rajta, de nekem ilyen könnyen azért nem ment. Amúgy a párom szülei.

Párom 19 fiú

Én meg 18

2011. júl. 5. 12:29
 1/9 Cicuskaaa123 ***** válasza:
A párod idiota kellemetlen helyzetbe hoz. Szerintem menjetek szállodába, vagy eldugott helyre, ahol kettesben lehettek és nem érzed magad kellemetlenül. Én se szeretném, ha folyton azon kéne görcsöljek, hogy lebukunk.. Nekem ez a véleményem.
2011. júl. 5. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem nemvannak rossz véleménnyel. ők is emberek,és ők is voltak fiatalok. inkább örűlnek hogy a gyrerekük egészszéges,aktiv nemi életet él.
2011. júl. 5. 12:33
 3/9 anonim válasza:
Nem jó, ha együttlétkor nem tudsz ellazulni és csak a párodra figyelni. Inkább válasszatok más, nyugalmasabb helyszínt, vagy olyan időpontot, amikor a szülők nincsenek otthon.
2011. júl. 5. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem a hideg rázna hasonló esetben és biztosan nem szeretkeznék a párommal, amíg a szülők ébren vannak és ki-be mászkálnak. Egyszerűen mondd el neki, hogy neked ez így gáz, arról nem is beszélve hogy másnap rák vörös lennék közös családi reggeli közben... Ha nem érti meg az elég ciki. Nyilván a szülei nem tartják gáznak, tisztában vannak vele, hogy a fiuk él szexuális életet, de azért még is elég gáz, hogy előttük él szexuális életet...
2011. júl. 5. 12:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

De most itt konkrétan a szülők érdekelnének, hogy nem-e ástam el magam elöttük ezmiatt, amit tettem/tettünk.

2011. júl. 5. 12:41
 6/9 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Nem ástad el magad előttük ez teljesen normális folyamat.. Ők is csinálták.. Csak azért inkább legközelebb máshol.:D
2011. júl. 5. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:

A párod szülei lehetnének tekintettel rátok!!

Az én szüleim is tudják hogy mit csinálunk bnőmmel a szobában ketten és ilyenkor kizárt hogy bejöjjenek!

Még a szoba előtt se nagyon mászkálnak!

Bukók a szülei!

2011. júl. 5. 13:05
 8/9 anonim válasza:
Ha már egyszer rájöttek, hogy mit csináltok, nem igaz, hogy nem bírták ki, hogy ne mászkáljanak. Nem jellemző rám egyáltalán, de én abbahagytam volna az egészet. Elhiszem, hogy megalázó volt.
2011. júl. 5. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, nem ástad el magad. Persze lehet, hogy a fiúkat megkérdezték, hogy ugyan már mért akkor kell mikor otthon vannak. Szóval ne aggódj, de ha legközelebb zavar, mond a srácnak, hogy "A biztonságos szex a zárt ajtónál kezdődik". :D
2011. júl. 5. 14:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!