Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem jó nekem a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó nekem a szex?

Figyelt kérdés
Kicsit több, mint egy hónapja járok a pasimmal és most jutottunk el odáig, hogy konkrét szex legyen. Kipróbáltuk úgy is, hogy én voltam felül, meg fordítva is. De nem éreztem semmit. Neki jó volt, mert a fiúknak mindig jó... -.-" Mit tehetek? Régebbi kapcsolatomban is az első 3 hónapban nekem nem volt jó a szex. Utána jó lett, de csak egy pózban. Sokszor nem is kívánom a szexet, mások pedig megőrülnek azért, hogy minden nap szexelhessenek. Kérnék hasznos tanácsokat!!
2011. júl. 5. 11:53
 1/7 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Szereted a párodat egyáltalán? Először erre válaszolj lécci. Ha szeretnéd igazán és meglennél érte őrülve, akkor élveznéd. Amúgy lehet, hogy kevés az előjáték..
2011. júl. 5. 11:59
 2/7 anonim ***** válasza:

"nem volt jó a szex. Utána jó lett"

Úgy beszélsz a szexről,mint egy átszabott nadrágról...

komolytalan vagy.

2011. júl. 5. 12:00
 3/7 A kérdező kommentje:

az első válaszolónak: igen, szeretem. az a baj, hogy én sokszor próbálkoztam már nála, ilyenkor nagyon szerettem volna, de amikor ezek voltak, "visszautasított", azért írom idézőjelben, mert most vagy nem esett le neki, hogy én mit is akarok, vagy nem volt kedve. mondani ugyan nem mondta, de hát egyértelmű volt, hogy nem akarja.

2. válaszolónak: hogy írtam volna másképp? mért gondolom, hogy komolytalan vagyok?

2011. júl. 5. 12:05
 4/7 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Amit leírtál kedves kérdező, abból az derül ki, hogy a párod még nem jutott el arra a szintre, hogy szex. És te ráerőltetted. És amikor te akartad, akkor a párod még nem volt rá készen. Mért nem beszélted meg vele, hogy akarja-e már? Beszéld meg vele, hogy neked nem jó a szex vele és tehettek ezellen. Amúgy szerintem azért nem érzed, hogy olyan kimondottan jó, mert bűntudatod van, hogy akkor ő nem akarta és most meg igen.. és mostmár te nem akarod, elment a kedved.
2011. júl. 5. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Dokinál is lehet próbálkozni, főleg, ha szedsz vmit. Hormonális probléma lehet, vagy pszichológiai :) utóbbi az esélyes, értelmes partner megoldja. :) Khm... :)
2011. júl. 5. 12:25
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes!! válaszokat! nem akarok dokihoz menni. olyan érzésem van az együttlét közben, hogy neki legyen jó elsősorban, és az a baj, hogy magamra nem gondolok egyátalán, mert félek, hogy önzőnek fog találni..
2011. júl. 5. 12:31
 7/7 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Miért találna önzőnek? Ugyanazokat te is elvárhatod tőle, mint ő tőled, ezen ne görcsölj. :)
2011. júl. 5. 12:36

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!