Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a volt pasimmal, és azt kezdte el híresztelni rólam, hogy egy bőrcafat van a puncimon. és most undorodnak tőlem. Mire értette ezt?
A volt pasid legalább annyira ***** mint te...
De attól még lehet szép csiklód XD
HÁÁÁÁHÁHÁÁ ez a nap kérdése:xDDD
Mond azt hogy az a szeméremajkad volt csak a barátod nem látott még puncit és nem tudta hogy mi az:D
De amúgy ha nem kamu kérdés akkor én elterjeszteném róla hogy állva 8 centis a farka
Most komolyan tudod? Hány éves vagy te?
Nem vagyok híve az erőszaknak, de most alkalmaznám ezt a módszert. Utána meg, akinek csak tudom, elmondanám, hogy képzelje, ezt híreszteli róla, és milyen nevetséges, mert mikor szakítottunk ezzel fenyegetőzött, hogy ha én el merem mondani bárkinek is, hogy kicsi a farka, akkor ő alám pakol. Vagy valami ilyesmi.
De most komolyan..vegyük az embert...
Elmegy ide oda,és híreszteli,hogy az excsajának bőrcafat van a punciján.XDDDDD
Ennél jobban nem égethetné le magát senki előtt LOL
Hát akkor 3 millió lánynak kéne kábé szégyenkeznie amiatt,
hogy gyönyörű szép szeméremajkai vannak.
A pasival meg ne foglalkozz,most biztos dagad a mája,hogy életében először látott puncit,és ezt valahogy el is kell híresztelnie!:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!