Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura szexualis vagy? Bovebben lent?
Egyetértek az előttem szólóval!Valószinű hogy nagyon odavagy érte és totál belevgy zúgva!Ez sztem nem baj,sőt kimondottan jó!:)
Szerintem azért utasít el ilyen téren mert ő nem csinál neked hasonló izgatásokat és önzőnek érzi magát emiatt hogy ő mindent megkap!
Szerintem nem baj,hogy erre vágysz neki még meg kell emésztenie.Lassan adagold be neki beszéljetek róla
és előbb utóbb hidd el rászánja magát.Lehet ő nem annyira nyitott hogy ilyesmit megengedjen,lehet csikis is neki nem tudom.30L.
Valószínűleg nagyon szeretheted, ha eddig nem, s maással sem tudod elképzelni csak vele. Ez jó!!!:)
Nem tudom megmondani engedni fogja e, ezt neki kell eldönteni, de ha oda se nyúlhatsz, nem tartom valószínűnek :S De ha nemet mond, akkor ne erőltesd. Amúgy én Nem hagynám. :S
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!