Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mikor és hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mikor és hogyan jöttetek rá, hogy leszbik, vagy biszexek vagytok?

Figyelt kérdés
Hány évesen? Ki vezett be a "másság" rejtelmeibe?
2011. júl. 5. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:
egyszer 14 évesen lesmárolt egy csaj. (igaz nem akartam, meg is lepődtem) -> azóta biztosan tudom, hogy nem érdekelnek a lányok.
2011. júl. 5. 09:47
 2/3 anonim válasza:
Hát, én biszex vagyok, de teljesen. Vannak bizonyos időszakaim, mikor épp a lányok felé húzok, olyan is, mikor a fiúk felé. Hány évesen? Nagyából olyan tizennégy éves koromban lettem benne biztos, de régóta sejtettem. Az első élményem lánnyal akkor volt, mikor 14 voltam, de csak csók volt, és kis tapi.
2011. júl. 5. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:
13 eves vagyok es biszex. akkor voltbenne biztos mikor nagyon megbamultam egy guonyoru lanyt es megtetszett.
2011. júl. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!