Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől lehet? _________
Figyelt kérdés
Csak normáliska válaszoljanak ha megkérhetem.
Vasárnap próbálkoztunk a barátommal a szexel, de nem rakta be teljesen, de már fájt, aztán abba kellett hagyni, az, hogy miért az nem lényeg.És már Vasárnap óta görcs szerűen néha fáj az alhasam.De nem mindig, csak ilyen görcs szerűen. Ezt éreztem nagyjából akkor is amikor próbálkoztunk. Mitől lehet ez? Köszi a válaszokat előre is.
2011. júl. 5. 01:57
1/6 anonim válasza:
Biztos nem nedvesettél be eléggé és emiatt van.
Legközelebb használjatok több síkosítót.
3/6 anonim válasza:
Ejj...mindenhol ezt a síkosító-dolgot látom:S
Foglalkozzon veled a pasi negyed órával többet,
legyen egy kis előjáték,és ráérsz majd 60 évesen síkosítót használni.
4/6 anonim válasza:
Síkosítót??? Ha változókorban van az illető, akkor megértem! Ha megvan a kellő izgalmi állapot nem kellene síkosító!
5/6 anonim válasza:
Én megszoktam nyálazni neki,jobb mint a síkosító,természetesebb!:D
6/6 A kérdező kommentje:
A nedvesedéssel nem volt baj.. Valami más, de nem tudjuk mi lehet. Ötlet?
2011. júl. 5. 20:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!