Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Emiatt lehetséges, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt lehetséges, hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

24 vagyok, barátnőm van. Azonban rohadtul nőiesen formás fenekem van és tükörbe látva néha képzelgek azon, hogy milyen lenne ha egy jóval idősebb pasi megdolgozna....

A kérdés az, hogy azért nem teszem meg és csak képzelgek, mert ezeket a gondolatokat csak a "női gének" okozzák vagy biszexuális vagyok és nincs merszem megtenni?

2011. júl. 5. 01:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az 50%-ot a bennünk rejlő női hormonok váltják ki?
2011. júl. 5. 06:44
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem igazán, sőt nagyon nem jellemző.

Esetedben amúgy ennek ellenére könnyen lehet. És az is biztos, hogy biztonságot keresel a pasinál. Amolyan apafigurát.

De ez sem beteges. Nézd meg a ókori görögöket, ez ott természetes és hétköznapi volt! Akár csak a rómaiknál.

Állítólag Otavianus (Augustus)-t is hasonló szállak, kötötték Július. Később ez a Katolikus Egyházon belül volt már csak széles körben elfogadott.

Jó idővel később jellemzően úgy alakul, hogy te leszel a férfias idősebb fél.

2011. júl. 5. 07:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a 77%-os is ratyi, nagyon vágja a témát.
2011. júl. 5. 13:49
 14/18 anonim ***** válasza:

ratyi ????????????

De amúgy kösz az elismerést.

2011. júl. 5. 14:21
 15/18 A kérdező kommentje:

Ratyi az, aki magát a szót használja..

Kedves előző és kettővel előtti hozzászóló! Köszönöm az infókat, lehet igazad van... Bár pasival nem fogom kipróbálni, nem merem... Bár idővel lehet ez is fog változni

2011. júl. 5. 15:33
 16/18 A kérdező kommentje:

Előző meg kettővel előtti... nem éppen jó közelítés..

Szóval a 07:08asnak köszönöm :D

2011. júl. 5. 15:35
 17/18 anonim ***** válasza:
"... nem éppen jó közelítés.. " - ezt mire írod?
2011. júl. 5. 16:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Előző meg kettővel előtti... ===> rosszul fogalmaztam.. :D Mert a kettővel előtti nem az a hozzászóló volt, akinek köszönöm a segítségét.. csak ennyi :D
2011. júl. 5. 16:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!