Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt lehetséges, hogy biszexuális vagyok?
24 vagyok, barátnőm van. Azonban rohadtul nőiesen formás fenekem van és tükörbe látva néha képzelgek azon, hogy milyen lenne ha egy jóval idősebb pasi megdolgozna....
A kérdés az, hogy azért nem teszem meg és csak képzelgek, mert ezeket a gondolatokat csak a "női gének" okozzák vagy biszexuális vagyok és nincs merszem megtenni?
Nem igazán, sőt nagyon nem jellemző.
Esetedben amúgy ennek ellenére könnyen lehet. És az is biztos, hogy biztonságot keresel a pasinál. Amolyan apafigurát.
De ez sem beteges. Nézd meg a ókori görögöket, ez ott természetes és hétköznapi volt! Akár csak a rómaiknál.
Állítólag Otavianus (Augustus)-t is hasonló szállak, kötötték Július. Később ez a Katolikus Egyházon belül volt már csak széles körben elfogadott.
Jó idővel később jellemzően úgy alakul, hogy te leszel a férfias idősebb fél.
ratyi ????????????
De amúgy kösz az elismerést.
Ratyi az, aki magát a szót használja..
Kedves előző és kettővel előtti hozzászóló! Köszönöm az infókat, lehet igazad van... Bár pasival nem fogom kipróbálni, nem merem... Bár idővel lehet ez is fog változni
Előző meg kettővel előtti... nem éppen jó közelítés..
Szóval a 07:08asnak köszönöm :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!