Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy annyira szűk vagyok, hogy nem megy nekem az anális szex? Vagy inkább ez valami tudat alatti ráfeszülés?
Beraksz análtágítót egy órára és bármekkora méretű dákó bemegy utána.
De vehetsz izomlazító kúpot is a gyógyszertárban.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:01
Ez egyáltalán nem így van.
Ha igazad lenne, senkinek se fájna a ...e szorulás után, nem létezne aranyér, és nem kéne egy olyan gyerekkel az orvoshoz rohangálni, akinek végbélrepedése van, és nem mer kakilni, pedig kéne.
Tehát már KIFELE SEM korlátlan a tágulás.
A befelé forgalom ennél is korlátozottabb, de el lehet mondani, hogy annál nagyobb, mint ami kijön, bemenni sem fog.
Az meg baromi romantikus, hogy valaki izomlazító kúppal meg análtágítóval a se.ggében mászkál egy órát szex előtt. (Már nem tudom, ki írta.) Azt meg azért írd már le, hogy a következő két-három napban mit fog csinálni a kitágult záróizmaival? Valószínűleg azon a héten nem fog magabiztosan fin.gani...
Simán létezhet olyan, hogy túl szűk vagy, és neked mindig fájni fog az anális szex.
Nem véletlen, hogy ez a közösülési mód évezredekig a szadisták kedvence volt, csak most jött divatba óbégatni, hogy ez milyen jó, milyen egészséges, stb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!