Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgulok fel erre a zenére?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=bBNm3Ty3uq4&feature=related
akárhányszor is hallgatom meg mindig tűűűzben éégeek
pláne ha még nézem is hozzá a videót.. ahww.
miért van ez??
2011. júl. 4. 22:45
1/16 WhiteLabel válasza:
erre én is roppantul felizgultam, annyira hogy majdnem ki is b*sztam az ablakon a gépet.
2/16 anonim válasza:
Biztos valami keleti buksza vagy:D.
3/16 anonim válasza:
Nekem is tetszik. :) Szeretem az efféle zenéket. És a videón szereplő férfiak sem rosszak. Ha jól tippelek törökök, vagy arabok lehetnek. A zenéjüknek éppen ez a célja, hogy feltüzeljék az embert.
4/16 A kérdező kommentje:
igen keleti buksza vagyok :DD
amugy ezek albán cigányok.. albániában a cigányok csak zenéléshez értenek,más foglalkozásba bele se kezdenek! :D
2011. júl. 4. 22:51
6/16 A kérdező kommentje:
miaaz?:D
2011. júl. 4. 22:54
7/16 anonim válasza:
istennek hála,hogy másba nem kezdenek bele..
ebben sem valami jók:D
8/16 A kérdező kommentje:
nem ehez vagy szokva!
te biztos a magyar mulatóst szereted.. ők attól hánynak.
izlések és pofonok
2011. júl. 4. 22:58
9/16 anonim válasza:
hát azért úristen mert ez jutott eszembe hírtelen:D nincs bajom azenével, csak amikor elolvastam a kérdést, azt hittem h vmi disco zene és a klipp meg tök sexy.. csajok paisk ienek:DD
10/16 anonim válasza:
Szerintem perverziód van ha ilyen zenékre izgulsz fel :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!