Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsit merész vagy perverz talán?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit merész vagy perverz talán?

Figyelt kérdés
Nekem gusztustalannak tunik a sex menstruácio alatt.Visszataszito lenne a látvány s szegeyen a pasi elott.Viszont elofordult már,hogy tettem tampont s ugy szeretkeztunk. Nem nagyon nyomta fel a farkincát csak kicsit nagyon izgato s uj. Csináltatok már ilyent?
2011. júl. 4. 22:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
s hol csináltátok furdoben???Milyen erzes volt neked?Más mint a tobbi napokon?állitolag szukebb a punci olyankor nem?:))
2011. júl. 4. 23:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Volt olyan barátom aki akkor tartotta legszebbnek és leg kivánatosabbnak. Én is szeretem olyankor is a szexet. Mi a gond?
2011. júl. 4. 23:07
 13/19 A kérdező kommentje:
Legszebbnek olyankor? Hát meg számomra sem vonzo olyankor:)) Aztán meg undorodik tole a pasi nem??
2011. júl. 4. 23:08
 14/19 anonim ***** válasza:
te cigány vagy, vagy csak írni nem tudsz? lehetsz vagy 15... :S
2011. júl. 4. 23:54
 15/19 anonim ***** válasza:
OFF: Utolsó, te tajparaszt, biztos erdélyi vagy felvidéki vagy angol billentyűzete van, esetleg alföldön él faluba, tájszólással.
2011. júl. 5. 00:04
 16/19 anonim ***** válasza:

angol billentyűzettel nem tudta ékeztet írni, attól hogy erdélyi, még beszélni meg helyesen írni tudna ( tudom, mert a barátom is az, meg a rokonai is értelemszerűen és láss csodát, mind tud helyesen gépelni)....-.-''

tájszólás? az még lehet...de akkor is elég putris az ilyen, aki csak így tud fogalmazni. olvasd el pár írását...-.-' sötét

2011. júl. 5. 10:46
 17/19 anonim ***** válasza:
mi akkor is szoktunk, de nekem szerencsére alig van úgyhogy nem is jön ki soha 20L
2011. júl. 5. 10:51
 18/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 10:46

Épp ezaz hogy elolvastam, írt ékezetet pár helyen ezért gondoltam hogy nem csak angol bill lehet (nemhiszem h sokan használják a charmap ot) és képzeld van erdélyi haverom akivel régen játszottam multis játékon, és így beszélt, és így is írt. Senki nem mondta hogy ők nem írnak helyesen, mert helyesen írnak csak máshogy..

2011. júl. 7. 08:06
 19/19 anonim válasza:
szerintem meg nem kell ahoz erdelyinek lenni hogy valaki enyire idiota legyen:P
2011. júl. 7. 09:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!