Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítség! Mit rontottam el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit rontottam el?

Figyelt kérdés
Lefeküdtünk (volna) a barátommal, de neki sehogysem állt fel. Mindent kirpóbáltunk, de egyszerűen lekókadt. Ettől aztán nagyon szomorú lett és amíg hazakísért elég rossz volt a hangulat. Próbáltam jobb kedvre deríteni, mondtam neki hogy semmi baj, de nem hatott. pedig tényleg semmi baj, most lettünk volna először együtt, nem lehetett tökéletes. ő se szűz, én sem. Mit rontottam/rontottunk el?
2011. júl. 4. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem izgult. Bár voltam én is ilyen pasival ő azt mondta hogy már nem szűz, de sehogy se sikerült neki alkotni valamit, én próbálkoztam kézzel szájjal de még úgyse, azért nem gondolnám, hogy velem van baj, mert volt egy 2éves kapcsolatom és vele semmi gond nem volt iylen téren. Úgyhogy engem is érdekelne milyen válaszokat kapsz:D :)
2011. júl. 4. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez volt a helyzet. Egyikünk se volt szűz, de mégis mikor először akartunk lefeküdni, nem állt fel neki. Nagyon zavarta szegényt a dolog, de összebújtunk és megvigasztaltam. A következő alkalommal már semmi probléma nem volt :) Biztos csak izgult, jól akart teljesíteni.
2011. júl. 4. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. náluk másodszorra se tudott semmit alkotni :S:S és azt már nem is foghatja az izgulásra, meg előtte ittunk is , nem sokat, de ittunk és olyankor az ember magabiztosabb és bátrabb és még úgy se..
2011. júl. 4. 22:00
 4/7 A kérdező kommentje:
szóval izgult. de most se kép se hang. se telefon, se msn. nem válaszol.. :/ hagyom holnapig aztán kiderül.
2011. júl. 4. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Gondolom most "szégyelli magát" a barátod. A pasiknál ez elég nagy érvágás az ilyen. Majd csak megnyugszik :)

Ha már többször előrodul az ilyen hát akkor már lehet, hogy valami más probléma is áll a háttérben, nem?

2011. júl. 4. 22:09
 6/7 A kérdező kommentje:
épp meg van fázva egy kicsit. attól lehet ez?
2011. júl. 4. 22:12
 7/7 mimano ***** válasza:
Izgult, nincs ezzel gond, de ne emlegesd fel neki, ne beszélj róla, csak ha ő akar!
2011. júl. 4. 22:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!