Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt olyan fiú aki megtudta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan fiú aki megtudta oldani a korai elmenést (magömlést) a pc izomn erősítő gyakorlatokkal?

Figyelt kérdés

Van ugy h ugy erzem h amint berakom mindjart eltudnek elvezni,annyira felizgulok...de a partnerert es persze a kellmetlenség miatt is...probalom tartani magam.

Ilyenkor elvonom a gondolatokat a sexrol es megprobalok masra gondolni,szamolni,stb.

vagy kihuzom elszoritom aztan ujra vissza ezzel tudok fel percet nyerni...

Probaltam a pc izom erositest...naponta ketszer*300 rovid gyors pc izomnal a megfeszitest..de aztan valahogy mar nem volt eszembe,meg eleg kellemetlen a gyakorlat is..

Maszturbalas kozbe ha megerintem az ujjamal a pc izmot jobban erzem mikor van megfeszulve...volt hogy elszoritas+10-15 masodperces megfeszitessel elhuztam 30-40perc re a maszturbalast(eleg idoigenyes :))

Elerheto egy 15-20perces folyamatos,gyors sexualis egyutlet annelkul hogy megkene allni,vég érzés eljonne,stb...

Koszonom a normalis valaszokat!

2011. júl. 4. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
de
2011. júl. 4. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudod te mi az a pc izom?? Mert se megfogni nem tudod, se 300x megfeszíteni!
2011. júl. 4. 21:51
 3/6 WhiteLabel ***** válasza:

Ha maszturbálsz, nyújtsd el, lassíts, illetve ha érzed hogy lassan közeledik, álj meg várj egy kicsit, és ezt csináld meg sokszor, hozzá fogsz szokni, így ellehet nyújtani szeretkezésnél is működni fog.

Illeve ezer módszer létezik, pl szex közbe a partneredre figyelj, elszorítás, akkor ott van az a technika amivel nem következik be a magömlés és még sorolhatnám, ezeket el kell sajátítani. És sok időbe türelembe kerül, de hidd el megéri:)

2011. júl. 4. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
van egy ősi kinai mondás,a szar mindent megold!
2011. júl. 4. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
hát én így születtem. sose tudtam miaz, csak itt. de akárhányszor elmegyek úgy hogy nem jön ki g3ci.
2011. júl. 4. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:
hát, ha 16 évesen tudtam, hogy szex lesz, mielőtt elmentem a csajhoz tuti, hogy legalább 1x kivertem. De volt olyan, hogy ott nála titokban a buliban.... szex közben igyekeztem másra gondolni, de nagyon nehéz volt, mert olyan cickói voltak, mint az álom. Nagyon nehéz, de lehet haladni vele. Bármi, ami kicsit is elvonja a figyelmedet (matek, pc gyakorlatok, visszatartás) megfelel.
2011. júl. 4. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!