Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen az erotikus masszázs?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az erotikus masszázs? Van a végén szex?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Erotikus masszázs: kézzel mindent, mással nem.
2011. júl. 4. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nincs a végén sex...faszán felizgatjátok egymást aztán mentek tovább játszani :D
2011. júl. 8. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a Kerdezo az erotikus masszazs-kent hirdetett szolgaltatasra gondolt..:) Az igenis a genitaliak kezzel valo izgatasat jelenti, egeszen az orgazmusig.
2011. júl. 9. 20:48
 4/8 anonim válasza:
Ha a pároddal csinálod akkor van! Ha hivatásos masszőrhöz mész akkor ki tudja. Talán van az a pénz! De ha rögtön ezzel inditod a masszázst lehet hogy kirak egy szál f.szban az utcára. :)
2011. júl. 13. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
nálunk otthon szokott lenni :p
2011. júl. 13. 22:11
 6/8 anonim válasza:
nincs a végén szex. viszont sokat lehet belőle tanulni. és nem csak egy orgazmust él alatta át az ember lánya, hanem amennyit akar.:D
2011. júl. 13. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Erre én is szeretném tudni a választ. Múltkor írtam egy erotikus masszőrnek levelet. Kérdeztem tőle szexet vállal-e. Azt válaszolta a részleteket személyesen beszéljük meg. Tehát van szex masszázs nélkül is. :))

De amúgy én is azt hallottam az erotikus masszázs végén kézzel elégíti ki a férfit a nő.

2011. júl. 14. 08:37
 8/8 anonim válasza:
Nálunk van itthon. :)
2011. júl. 14. 10:20

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!