Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért vagyunk mi önmagunk ellenségei?
Hat éve ezzen a napon feküdtem le az első barátnőmmel, tíz és fél hónap udvarlás után. A másikuk csak négy hónapig kérette magát, de a lényeg ugyanaz, mindig is keményen meg kellett dolgoznom a szexért.
Viszont néha jó lenne egy könnyű szex is, anélkül, hogy végig kellene járni ezt a szamárlétrát. Eddig azonban még nem volt ilyen.
Tudom, hogy sok olyan lány is van, aki időnként maga is szívesen tenne így, de az általános megítélés miatt nem meri a dolgot. Ha megvan a lehetőség, a legtöbb fiú belemegy a szexbe, de utána elhordja mindenféle utolsó riherongynak a lányt!
Most őszintén, normális dolog ez? Én magam gyakran nevetek a lányok-nők marhaságain, sokszor teljesen logikátlan viselkedésén, de ezen a téren magasan marhábbak
vagyunk, mint ők. Ha egy lány lefekszik egy fiúval, azzal az egyik legjobb dolgot teszi vele. Erre hálából ezt kapja.Ezek után a lány "bezárul" és utána főhet a feje annak a srácnak, aki szeretne közelebb kerülni hozzá.Ez kb. olyan, mintha lenne valakinek egy aranytojást tojó tyúkja, ő pedig megfőzné vacsorának.
Az egész reakció már csak azért is érthetetlen, mert ezzel ellentétben pl. egy szemét, másokat kihasználó, becsapó lányt közel sem kísér ilyen ellenszenv, pedig ő megérdemelné.
Sosem értettem ezt a hozzáállást. Ha ezen a megkövesedett felfogáson sikerülne végre túllépni, sokkal egyszerűbb és jobb lenne a helyzet a férfi-női viszony terén. Mikor jutunk el vajon ide?
"egy este alatt is megkaphatja őket több ember is - akárki."
Azért ezzel vitatkoznék, mert nekem még sosem jött össze ilyesmi, pedig elvilegh nincs visszataszító külsőm. Ki tudja, lehet, nem vagyok elég szerencsés.
Amit előzőleg írtál, arról már hallottam, de azt is tudom, hogy a lányok nagyon körültekintőek ebben az esetben és igencsak magas feltételeket támasztanak az illetővel szemben, külső és belső terén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!