Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szerethetnék meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerethetnék meleg barátokat?

Figyelt kérdés

Eddig társkeresőről talizgattam srácokkal, sokan mondják hogy barátokat is keresnek, viszont ezekből általában nem lett barátság, de még csak második tali se. Általában mindig úgy néz ki hogy tök jókat dumálunk msn-en, talizunk, akkor is, utána meg fel se merek menni msn-re mert félek hogy már nem tudunk miről beszélni, ami általában így is történik. Viszont nagyon rossz hallgatni, hogy nekik mennyi meleg barátjuk van, nekem meg egy sincs, akivel megbeszélhetném a dolgaimat, meg akikkel jól érezhetném magam. Mit csinálok rosszul? Miért mindig ugyanaz a forgatókönyv?

19/F

2011. júl. 4. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Türelem.

Ha (budapesti) egyetemista vagy, próbáld ki a GBME-t vagy az ELTE Queert (vagy mást, ha akad). Haveri, baráti mindenféle programszervezés, "aki akar, megy" alapon. :)

2011. júl. 4. 21:33
 2/7 sxy válasza:
sp koncert, ott biztos találsz valakit
2011. júl. 4. 21:38
 3/7 A kérdező kommentje:
oops, most vettem észre hogy félreírtam "hogyan SZEREZHETNÉK" akart lenni :)
2011. júl. 4. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
hát ezt elég nehéz interneten kívül csinálni, főleg ha kisvárosban élsz
2011. júl. 4. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:

A GBME jó az ELTE az eléggé elhagyatottnak tűnik legalábbis míg az egyikben már tag vagyok a másikból még vissza sem írtak:S

Amúgy a barátsághoz valami kell hogy megfogja az embereket, szerintem te is tudod, hogy nem csak melegeknél, hanem általában is van olyan baráti kapcsolat ami egy életen át tart valami csak egy napig.

Az a fő légy szimpatikus a másiknak és ő is legyen az neked és akkor második találka is lesz.

2011. júl. 4. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha budapesti vagy, ide ellátogathatnál az egyik alkalommal:

[link]

Én is terveztem, hogy elmegyek, de nem akartak elengedni anyámék :/

15/L

2011. júl. 5. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Sokat halottam már a szimpóziumról, teljesen normális beszélgetős esték, sokszor hírességeket hívnak meg hogy mindenféléről dumáljanak velük.

Na az egy kultúr meleg közösség bárkinek aki nyitott.

2011. júl. 5. 15:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!