Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartatok vonzónak egy ilyen lányt?
Figyelt kérdés
Az alakja olyan, mint az enyém, az arcom nem ilyen szép, sajnos, de azért nem is ronda.
2011. júl. 4. 21:05
2/13 anonim válasza:
Háát eléggé vonzónak tartom az ilyen lányokat,mivel pont ezek az eseteim nagyjarésze :D
3/13 anonim válasza:
Jobb is, hogy nem olyan az arcod:) Nekem az arca abszolult nem tetszik. Az alakja se valami ideális, de az nem baj.
5/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép ez a lány.és ha te is hasonló vagy akkor légy büszke magadra.Csak gratulálni tudok,persze ha ilyesmi vagy :).
7/13 anonim válasza:
Szerintem az arca ronda nekem legalábbis nem tetszik ,jobb is ha a tiéd nem olyan.
18/F
8/13 anonim válasza:
Nekem elmegy!Egyzser meghát és aztán annyi!
Az utcáról behívok egy magyar lányt ,neki sokkal jobb alakja van meg feje!!!!
10/13 anonim válasza:
Méghogy az alakja nem ideális?
Hibátlan! ha neked is ilyen formás kis popsid meg combod van akkor gratulálok:P
Bárcsak ismernék ilyen alakú lányt:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!