Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha a Metallica Master...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cathilina kérdése:

Az gáz, ha a Metallica Master of Puppets című számától orgazmusom volt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 21:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De most őszintén elmentetek ezekre? Mert nem vagyok hiszékeny fajta ,de ilyeneknek hallgatzása vagy a nézése számomra elképzelhetetlen hogy orgazmust váltson ki xD

18/F

2011. júl. 4. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak tripp-jük van!Vagy csak fllash-elnek! :)
2011. júl. 4. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Rocker vagyok,soha nem hallgatok másféle zenét,szóval csak ilyenekre tudok elmenni :D
2011. júl. 4. 21:32
 14/17 anonim ***** válasza:
21:28: Ténylegesen nem megyek el, de az ilyen zene orgazmus a léleknek. ugyanúgy mint az ensiferum, epica, nightwish (nekem annyira már nem), kispál és a borz pár száma stb.
2011. júl. 5. 09:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Jahh tudom amikor úgy nagyon együtt érzel a zenével és valahogy még hormonok is úgy jönnek hogy ,,csak a férfiaknál másképp jelentkezik vágom már ^^
2011. júl. 5. 18:11
 16/17 anonim ***** válasza:
nekem a Skrillex - My name is Skrillex-től volt
2011. júl. 6. 03:10
 17/17 Lóri Filth válasza:
nekem a Children Of Bodom-tól a Warheart-ra volt. meg Cannibal Corpse-tól a F*ucked with a Knife. próbálkoztam Kárpátiára is de arra nem ment :S
2011. aug. 29. 11:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!