Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » En egy 15 eves lany vagyok! A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En egy 15 eves lany vagyok! A tegnap este a baratommal volt szexualis kapcsolatunk es nem hasznaltunk ovszert, de en mestrualtam. A batatom azt mondta hogy mikor jon az a valadek ekkor o kiveszi es ki is vette. Vajon lehetek-e terhes?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 20:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
nyelvtanból megbuktál kis lányom bioszbol 2es vagy viszlát kislányom
2011. júl. 4. 22:40
 22/29 mimano ***** válasza:
93%
Szerintem biológiából is bukott.
2011. júl. 4. 22:44
 23/29 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, h az vagy-e, bár iylen esetekre találták ki az esemény utánit, bár azt iylen fiatalon elég merész, eléggé nagy lórúgás a hormonjaidnak. De ha pár hét múlva derül ki, h terhes vagy, akkor már nem segít semmi, max abortusz, vagy megszülöd. Bár lehet nem vagy terhes..ezt most senki se tudja
2011. júl. 4. 23:35
 24/29 A kérdező kommentje:
de azt mondtak hogy abortuszt nem csinalnak 18 even aluliaknak,es ha csinaltatok is akkor oda kell penz de rengeteg. es nem buktam meg egyikbol sem! csak ti nem ertitek de hagyuk.
2011. júl. 5. 11:39
 25/29 anonim ***** válasza:
csinálnak abortuszt, de csak szülői/gondozói engedéllyel
2011. júl. 5. 21:50
 26/29 mimano ***** válasza:
Jobb is lenne az abortusz, vagy az örökbeadás...egy gyereket ne egy ilyen buta liba neveljen fel.
2011. júl. 6. 11:58
 27/29 anonim ***** válasza:

annyira hűűlye vagy, hogy az már fáj.

képzeld én is 15 vagyok, de van annyi eszem, hogy óvszert húzok a barátom farkára, ha szexelünk. és a terhességi tesztre nem azt kéne mondani, hogy hát fura, hanem ba*meg olvass utána neten, hogy hogy működik!

én is vettem már, mert késett (pedig mindig védekeztünk)

és volt annyie szem, hogy előtte utána olvastam.

na figyelj az a lényege, hogy ha terhes vagy, akkor a szervezeted elkezd termelni egy hormont (meg nem mondom mi a neve), és ez a hormon csak terhességkor jelentkezik, és a teszt ezt a hormont nézi( ha fogalmazhatok így) ergo (jelentésképpen) ha pozitív száz, hogy terhes vagy (de legalább 99,99% esély van rá), ha negatív, akkor ajánlatos megismételni a tesztet. ja és a "baleset" után 2 héttel érdemes megcsinálni, mert előtte sz*rt sem ér.

és abortuszt csinálnak, csak olyan 30 ezer körül van (nem tudom pontosan, lehet több) és 18 év alatt kell a szülő aláírása.

2011. júl. 6. 12:13
 28/29 anonim válasza:
szüleid tudják???
2011. júl. 8. 23:37
 29/29 anonim ***** válasza:
És miközben feküdtél az ágyon szét tett lábakkal,ez a gondolatmenet nem jutott eszedbe?
2013. márc. 17. 20:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!