Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En egy 15 eves lany vagyok! A tegnap este a baratommal volt szexualis kapcsolatunk es nem hasznaltunk ovszert, de en mestrualtam. A batatom azt mondta hogy mikor jon az a valadek ekkor o kiveszi es ki is vette. Vajon lehetek-e terhes?
annyira hűűlye vagy, hogy az már fáj.
képzeld én is 15 vagyok, de van annyi eszem, hogy óvszert húzok a barátom farkára, ha szexelünk. és a terhességi tesztre nem azt kéne mondani, hogy hát fura, hanem ba*meg olvass utána neten, hogy hogy működik!
én is vettem már, mert késett (pedig mindig védekeztünk)
és volt annyie szem, hogy előtte utána olvastam.
na figyelj az a lényege, hogy ha terhes vagy, akkor a szervezeted elkezd termelni egy hormont (meg nem mondom mi a neve), és ez a hormon csak terhességkor jelentkezik, és a teszt ezt a hormont nézi( ha fogalmazhatok így) ergo (jelentésképpen) ha pozitív száz, hogy terhes vagy (de legalább 99,99% esély van rá), ha negatív, akkor ajánlatos megismételni a tesztet. ja és a "baleset" után 2 héttel érdemes megcsinálni, mert előtte sz*rt sem ér.
és abortuszt csinálnak, csak olyan 30 ezer körül van (nem tudom pontosan, lehet több) és 18 év alatt kell a szülő aláírása.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!