Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok eddig nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok eddig nektek milyen flört, csábítás jött be legjobban a pasi részéről?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 20:18
 1/9 szamóca.. ***** válasza:
hát amikor tudom hogy bejövök neki, de egyébként sz*rik rám:D annál izgatóbb nem igen létezik:D
2011. júl. 4. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Játékos csipkelődés.

Az sem egy utolsó hátrány, ha belemer nézni a szemembe.

(sajnos egyre kevesebb ilyen férfival/emberrel találkozom)

2011. júl. 4. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen a játékos fúrkálódás, na meg, ha mindketten tudjuk, hogy tetszünk egymásnak, de nem ismerjük be...persze csak egy ideig jó, hosszú távon már zavarna. De a szemezés, az a hódító tekintet, amit egyesek úgy odavetnek, hát de sajna ez elég ritka, mert vagy gyáva a pasi, vagy pofátlanul nyomul, és elfelejt udvarolni.:(
2011. júl. 4. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is a fentebb említett szitut szeretem, bár én inkább "játékos b*szogatásnak" szoktam nevezni. Kicsit bunkó, csipkelődő megjegyzések, oltások mindkét részről, nagy nevetések, én ezt szeretem. :) Ezen felül a srác legyen önmaga, ne nyomuljon túlságosan, ez így jó.
2011. júl. 4. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is azt szeretem, amikor közösen "oltogatjuk" egymást. Azon nagyokat szoktunk nevetni. Ja meg olyankor, amikor kinevetem, megcsikiz. :))

Azt is szeretem, amikor hosszan rám néz. Legyen mersze odajönni táncolni, vagy beszélgetni. És viselkedjen természetesen, ne hajtogassa, h mennyire gyönyörű vagyok. Legyen laza, nevettessen meg, ez a lényeg. :))

2011. júl. 14. 14:41
 6/9 anonim válasza:
igen??? én nagyon nem szeretem az oltogatós flörtölést. Most velem is ilyesmi történik, és néha eléggé odaszólunk egymásnak, ami akár fájni is tud. Szal csak ovatósan!!! l
2011. júl. 14. 15:17
 7/9 anonim válasza:
Én sem szeretem az oltogatós flörtölést,vhogy taszít. Én elvárom,hogy már az első alkalomkor ne cseszegessen :D
2011. júl. 14. 15:40
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem a tükéletes flört az, ami a gossip girl ben, az 1-2 évadban chuck és blair közt van. szivesen lennék balir helyében.
2011. júl. 14. 20:55
 9/9 anonim ***** válasza:

nem kell flörtölni ahhoz h elcsäbits valakit.elég ha magadat adod, és beszélgetésbe elegyedtek.nem kell mäs mint az h ugyan az érdekeljen mindkettötöket.nem kell mindenben egyet érteni, de ältaläban legyen ugyan az a véleményetek, és a csaj elolvad töled: )

velem is ez történt.ugy igazän nem is tetszett a barätom, de annyuit beszélgettünk és annyira egyet értettünk szinte mindenben, h nagyon gyorsan beleszerettem: )mär 5éve vagyunk együtt.

ilyenekre képes az ha vlkinek olyan a belsöje, mint amilyen a plakätotok az agyon photosoppolt szép fiuk pofija: tökéletes.: )

a lényeg h tudjatok beszélgetni: D(az elején legaläbbis: Dd)

2011. júl. 14. 21:56

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!