Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok eddig nektek milyen flört, csábítás jött be legjobban a pasi részéről?
Játékos csipkelődés.
Az sem egy utolsó hátrány, ha belemer nézni a szemembe.
(sajnos egyre kevesebb ilyen férfival/emberrel találkozom)
Én is azt szeretem, amikor közösen "oltogatjuk" egymást. Azon nagyokat szoktunk nevetni. Ja meg olyankor, amikor kinevetem, megcsikiz. :))
Azt is szeretem, amikor hosszan rám néz. Legyen mersze odajönni táncolni, vagy beszélgetni. És viselkedjen természetesen, ne hajtogassa, h mennyire gyönyörű vagyok. Legyen laza, nevettessen meg, ez a lényeg. :))
nem kell flörtölni ahhoz h elcsäbits valakit.elég ha magadat adod, és beszélgetésbe elegyedtek.nem kell mäs mint az h ugyan az érdekeljen mindkettötöket.nem kell mindenben egyet érteni, de ältaläban legyen ugyan az a véleményetek, és a csaj elolvad töled: )
velem is ez történt.ugy igazän nem is tetszett a barätom, de annyuit beszélgettünk és annyira egyet értettünk szinte mindenben, h nagyon gyorsan beleszerettem: )mär 5éve vagyunk együtt.
ilyenekre képes az ha vlkinek olyan a belsöje, mint amilyen a plakätotok az agyon photosoppolt szép fiuk pofija: tökéletes.: )
a lényeg h tudjatok beszélgetni: D(az elején legaläbbis: Dd)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!