Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Miért csinálja ezt? (több lent)
Szóval. Elterveztük, hogy a kapcsolatunk 2.évfordulóján (tegnap)a barátom átjön olyan 5-6 fele, és itt is alszik. Tökre készültem rá, vettem egy nagyon szexi fehérneműt is az alkalomra, főztem finom vacsit, szóval mindenre készültem. Megjött a barátom, megettük a vacsit, utánna pedig rá akartam térni a "lényegre", ledőltünk az ágyra mire ő megszólal iylen kedvetlen hangon h ő ezt most nem akarja. Mondom, mi van? Lemaradtam? Tegnap beszéltünk róla. És nagy örömmel mondta, hogy erre hogy mondhatna nemet. Ő meg mondja, hogy de nincs is nála gumi. Mondom, hogy nálam van, direkt vettem. Ő meg mondja, hogy neki ehhez akkor sincs kedve, felpattant, és elment. Mi a franc baja lehet??? Ma egész nap fel se veszi a telefonját, meg semmi. Egész nap bőgtem miatta, nem is aludtam semmit... :( Kérlek, segítsetek.
21/L
A vacsi alatt beszélgettünk, nevetgéltünk meg minden happy volt, aztán amikor az a rész jött volna, akkor meg így reagált... :O Nem szűz, már voltunk úgy együtt.
Komolyan nem értem miért csinálta ezt. :(
Igen, minden meg van/volt egy jó kapcsolathoz, egyikünk sem lépett félre a 2 év alatt, most meg ezt kapom...
Arra is gondoltam, hogy valami... nem is tudom... hogy nem készült fel az estére, de hát az nem lehet, mert előző nap megbeszéltük, hogy ez a terv.
Remélem, hogy nem kezd el kiszeretni belölem... mindig próbálok valami "újat" mutatni, vagy hogy is mondjam, hogy nehogy unalmas legyek neki... és eddig nem is említette hogy valami gond lenne...
20:24
hát... nemhiszem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!