Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez? Miért csinálja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Miért csinálja ezt? (több lent)

Figyelt kérdés

Szóval. Elterveztük, hogy a kapcsolatunk 2.évfordulóján (tegnap)a barátom átjön olyan 5-6 fele, és itt is alszik. Tökre készültem rá, vettem egy nagyon szexi fehérneműt is az alkalomra, főztem finom vacsit, szóval mindenre készültem. Megjött a barátom, megettük a vacsit, utánna pedig rá akartam térni a "lényegre", ledőltünk az ágyra mire ő megszólal iylen kedvetlen hangon h ő ezt most nem akarja. Mondom, mi van? Lemaradtam? Tegnap beszéltünk róla. És nagy örömmel mondta, hogy erre hogy mondhatna nemet. Ő meg mondja, hogy de nincs is nála gumi. Mondom, hogy nálam van, direkt vettem. Ő meg mondja, hogy neki ehhez akkor sincs kedve, felpattant, és elment. Mi a franc baja lehet??? Ma egész nap fel se veszi a telefonját, meg semmi. Egész nap bőgtem miatta, nem is aludtam semmit... :( Kérlek, segítsetek.

21/L

2011. júl. 4. 20:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Ennek nagyon sok oka lehet,nem kell rögtön rosszra gondolni :) Lehet valami miatt feszült volt,és ezmiatt nem volt kedve :) Semmi ilyent nem vettél rajta észre? :) Ha meg a rosszabbikat nézzük,akkor meg lehet mással volt előtted...de nem akarok bogarat ültetni a füledbe,szóval csak pozitívan,erről mindenképpen beszélj majd vele :)
2011. júl. 4. 20:07
 2/24 A kérdező kommentje:
Hát előző nap beszéltünk erről, hogy itt aludna meg ilyenek, és tökre örült, meg jó ötlet, meg minden, tnap reggel is mondta h már nagyon várja az estét... aztán este meg ez lett belöle :( Nem stresszelős típus, nem tudom, miért lehetett ez... :(
2011. júl. 4. 20:11
 3/24 anonim ***** válasza:
Hmm...egész este jól éreztétek magatokat? :) Esetleg nem szűz az illető? :)
2011. júl. 4. 20:12
 4/24 anonim ***** válasza:
de szemét..
2011. júl. 4. 20:13
 5/24 A kérdező kommentje:

A vacsi alatt beszélgettünk, nevetgéltünk meg minden happy volt, aztán amikor az a rész jött volna, akkor meg így reagált... :O Nem szűz, már voltunk úgy együtt.

Komolyan nem értem miért csinálta ezt. :(

2011. júl. 4. 20:18
 6/24 anonim ***** válasza:
Hmm...ezt nem tudom megérteni :) Szeretitek egymást,jól is éreztétek magatokat,és már voltatok is együtt...minden stimmel egy igazán jó kapcsolathoz :S És még ezek a meglepetések neki...valami olyan dolog áll szerintem a háttérben amiről nem tudsz,bántotta,illetve valami aggasztotta,de olyan dolog amit nem szeretne elmondani :S Lehet,valami ilyen a probléma...én pl akkor mondtam annó ilyet a barátnőmnek,mikor kezdtem kiszeretni belőle :S De ez csak én vagyok,nem feltétlenül kell azt hinni,hogy ez van :)
2011. júl. 4. 20:21
 7/24 anonim ***** válasza:
nem leeht,hogy leborotválta ott lent és kipattogzott neki és szégyelte..? :D
2011. júl. 4. 20:24
 8/24 A kérdező kommentje:

Igen, minden meg van/volt egy jó kapcsolathoz, egyikünk sem lépett félre a 2 év alatt, most meg ezt kapom...

Arra is gondoltam, hogy valami... nem is tudom... hogy nem készült fel az estére, de hát az nem lehet, mert előző nap megbeszéltük, hogy ez a terv.

Remélem, hogy nem kezd el kiszeretni belölem... mindig próbálok valami "újat" mutatni, vagy hogy is mondjam, hogy nehogy unalmas legyek neki... és eddig nem is említette hogy valami gond lenne...

2011. júl. 4. 20:25
 9/24 anonim ***** válasza:
Sajnos a legtöbben nem is emlitik meg :) De nem kell aggódni,most nem akartalak ám "bántani" ezzel :) Mint irtam már,csak pozitívan,a legjobb ajánlatom,hogy mihelyt tudsz vele beszélni,ezt beszéljétek meg :) Nem jó az,ha valami bánt,és benned marad,mindig legyél őszinte :)
2011. júl. 4. 20:27
 10/24 A kérdező kommentje:

20:24

hát... nemhiszem :D

2011. júl. 4. 20:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!