Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este a barátnőm rám mászott és arra kért, hogy egyem ki a lukát. Nem értettem, hogy mire gondol. Amikor visszakérdeztem otthagyott és nagyon mérges lett. Szerintetek hogy értette?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 19:33
1/27 anonim válasza:
szerintem kérdezd meg tőle,hogy mire gondolt..
2/27 anonim válasza:
Hát lehet, hogy hülye vagyok, de én se tudom mire gondolt, pedig lány vagyok!
3/27 anonim válasza:
Hat vagy arra hogy nyald ki, vagy hogy fekudj le vele... nem??
4/27 anonim válasza:
lány létemre én sem vágom :D
most alapból melyik "lukát"? mert naggyon nem mindegy...
5/27 anonim válasza:
én sem értem..talán arra gondolt hogy vadul nyald ki..és hogy a nyelveddel járd be hüvelyét amilyen mélyen csak tudod..passz....
azért ha megkérdezed, és elmondja akkor leirnád?:D mostmár kiváncsi vagyok
8/27 anonim válasza:
lehet hogy arra gondolt, hogy edd ki a seggéből a mákos tésztát
9/27 anonim válasza:
hát ha rád mászott akk valszeg szexuális értelemben értette, és "egyem ki a lukát" hmmm.... <3 perc gondolkodás után> ......
hmmm....
<még 2 perc után>... :D
Esetleg h nyald ki? ujjazd meg? Harapd neki ketté neki?
vagy h légy férfi, és tedd be neki?
tényleg csak találgatni tudok xD
10/27 anonim válasza:
Biztosan arra gondolt, hogy kész a vacsora! Kedves párom, kész a vacsi edd ki a lukam!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!