Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kiszakadt a gumi lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszakadt a gumi lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Nem ment el a barátom, de viszont amikor kivette hallottuk hogy elszakadt...

múlt hét előtti pénteken múlt el a menstrúációm

Az elő nedvtől lehetek terhes?

Nem állt neki és pisilnie is kellett...

2011. júl. 4. 19:11
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

És ,hogyha a síkosítóval keveredik az elő nedv abból is lehetne gond?

Pont vette ki és akkor hallottuk hogy elszakad még a makk bent volt de csak 1-2 mp-re, mert egyből kivette.

2011. júl. 4. 19:54
 22/30 Smartguy86 ***** válasza:
Ha a kivételkor szakadt ki, akkor az biztos, hogy az előváladék volt a síkosítóval. A síkosító nem öli meg a spermiumokat, kivéve ha kifejezetten spermicides óvszerről van szó (lehet ilyet kapni - de kiszakadás esetén az sem 100% védelem).
2011. júl. 4. 19:56
 23/30 A kérdező kommentje:

És ha egyből kivette akkor is lehet esély hogy a sperma fel tudna vándorolni??

Ha nem volt neki merev akkor is lehetett elő nedve?

2011. júl. 4. 20:00
 24/30 Smartguy86 ***** válasza:
Valamennyire csak merev volt, különben hogy vette fel az óvszert? Előnedv bármikor lehet. Amúgy spermium nem ilyen rambo, aki felmászik :D Azért azt jó helyen kell kiengedni, hogy legyen esélye. Ezért mondom, hogy szerintem nem lehetsz ennyitől terhes.
2011. júl. 4. 20:01
 25/30 A kérdező kommentje:

Most a párom kicsit megnyugodott.

Nem volt mélyen mert pont kifele vette szóval épp hogy bent volt a hegye még pár másodpercre.

2011. júl. 4. 20:03
 26/30 anonim ***** válasza:
Ha második menet volt, akkor igen csak ürült közben a gumiba ami még a csövében marad, szóval simán lehetsz terhes ha éppen peteérésed volt akkortájt!
2011. júl. 4. 21:21
 27/30 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál hogy kiöblítsd a hüvelyed? Nyugodtabb lehetnél!
2011. júl. 4. 21:23
 28/30 A kérdező kommentje:

Igen ő ma beszéltem még egy csajjal ő mondta hogy nyugodjak meg mivel még csak 9 nap telt el nem lehet gond csak ha 1-4 vagy több nap telt volna el.

De igen ki öblítettem tegnap is meg ma is szappannal.

a 70 órásit is beakartam venni csak nem tudtam szerezni.

2011. júl. 4. 23:37
 29/30 A kérdező kommentje:
*14-15 nap telt volna el...
2011. júl. 4. 23:44
 30/30 anonim ***** válasza:

"Igen ő ma beszéltem még egy csajjal ő mondta hogy nyugodjak meg mivel még csak 9 nap telt el nem lehet gond csak ha 1-4 vagy több nap telt volna el.

De igen ki öblítettem tegnap is meg ma is szappannal.

a 70 órásit is beakartam venni csak nem tudtam szerezni."

Gratulálok neked is meg a csajnak is. Dugás helyett tanuljatok egy kis biológiát, vagy az itteni értelmes válaszokat kéne felfogni.

Igaz, ehhez nagyobb IQ kéne mint kettőtök életkorának összege!

2011. júl. 5. 09:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!