Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem megalázónak 3 év után is a szopást?
3 éve vagyunk együtt a barátommal és előtte is ismertem már. Már szinte együtt lakunk, mindent tudunk a másikról tehát mint férj/feleség..,de! mégis megalázónak érzem és mindig olyan unottan állok neki és feszélyezve.
Miért van ez? Neki is mondtam már,de ő azt mondta,hogy hülyeség nem akar ezzel megalázni. Mit tegyek a gondolataimmal?
Én is megalázónak érezném, ha így hívnám/hívnánk, meg ha csak úgy "neki kéne állnom". (Meg ha a párom unszolna bármit is, amit én nem akarok!)
Ennek a pillanat hevéből kell jönnie, nem úgy, hogy a pasi szól a csajnak, hogy "lesz.psz?" és akkor a csaj odatérdel és elintézi. Abban neki aztán tényleg nincs semmi jó, és meg lehet érteni, ha megalázónak érzi!
Az izgalmi állapotot kell addig vinni (legjobb előjáték során), amíg már annyira kívánod a párod testét, hogy ott is szeretnéd kényeztetni. És ami nem megy, nem kell erőltetni. Ha nem érzel rá a szituációra, úgysem lesz olyan se Neked, se a párodnak.
19:08
az ilyen köcsö.g válaszokra nem vagyok kíváncsi.nem kell félned le fog más szopni:..szánalmas.
Ez a nevelés miatt van. Ha úgy döntesz, te ezt szeretnéd csinálni, akkor fejben is eljutsz oda, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül, élvezettel képes leszel rá. Hidd el, más lányok és férfiak is el vannak ezzel tájolva. Ez egy kulturális elem: "szopd ki a faszom"
Pedig örömöt okozol vele a másik félnek, önzetlenül. Ha ezzel próbálnak a környezetedben megalázni embereket, nyilván nem azt a következtetést vonod le, hogy jó. Sőt, amint újra hallod hogy pl utcán ezt ordítják, megint az fog beugrani hogy "dehogy csinálok én ilyet, olyan undorító".
Gondold át ahányszor csak kell.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!