Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Voltatok már együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Voltatok már együtt olyan sráccal, akinek volt egy kis görbület a szerszámban?

Figyelt kérdés
Mire gondoltatok, mikor megláttátok, éreztétek-e ennek valamilyen hátrányát?
2011. júl. 4. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
A volt barátomnak is volt benne görbület,balra görbült. Én elösször észre sem vettem csak akkor tűnt fel hogy igen csak balra húz amikor mondta. Nem éreztem semmi hátrányát,ugyan olyan mint a görbület nélküli...
2011. júl. 4. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
ez elég gyakori, az én barátomé is balos :D
2011. júl. 4. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
én fiú vagyok de ez enyém is balra húz :D ez van, valószínűleg a sok egykezes rejszolás meg az újfajta alsógatyák miatt :D
2011. júl. 4. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ merre görbül, hogy az alsógatyába merre hordja, én pl mindig balra hordtam és így balra ivel, de mióta jobbra hordom azóta mintha kezdene kiegyesedni, persze lehet hogy már én képzelem bele
2011. júl. 4. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
én váltogatom az oldalakat :D ammerre görbül a másik irányaba hordja amig meg nem oldógik a probléma :D
2011. júl. 4. 20:37
 6/6 anonim válasza:
nekem lefele van "beállítva" :D nemgörbül sehova elég vastag meg izmos. azért maradhat így lefele?
2011. júl. 5. 00:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!