Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajjal vagy étolajjal lehet síkosítani szex közben?
Figyelt kérdés
Én minden adalékanyagra allergiás vagyok ami a síkosítókban van sajnos..2011. júl. 4. 16:18
2/12 Smartguy86 válasza:
Szerintem fertőzésveszélyes a dolog. Az étolaj alatt a megtelepedett bacik nyugodtan tudnak szaporodni. A vaj pedig eleve tartalmaz baktériumokat, és még kedvez is nekik.
3/12 anonim válasza:
mi meg a sebességváltóolajat használjuk:-)
4/12 anonim válasza:
Használt forró étolaj a frituból. Nekünk az vált be.
6/12 anonim válasza:
16:25 "Szerintem fertőzésveszélyes a dolog. Az étolaj alatt a megtelepedett bacik nyugodtan tudnak szaporodni. A vaj pedig eleve tartalmaz baktériumokat, és még kedvez is nekik."
Feltételezzük,hogy nem egy hipohonder a kérdező,mert akkor mosson háromszor kezet is,miután becsukta a hálószobaajtót,mert megfogta a kilincset.
de a hálószobában nincs folyóvíz,így kénytelen mégegyszer kimenni,de akkor már kesztyűben jön vissza,nehogy baktériumok lepjék el a kezét...
Te viszont az uborkát nem tudod annyira megmosni (amivel masztizol),hogy ne maradjon rajta pár baktérium! :D
7/12 anonim válasza:
étolajjal soha ne próbáljátok, mi a párommal csak a vajjal szeretjük.
8/12 anonim válasza:
Ha gumi nélkül megy, akkor semmi nem kell. A gumi meg eléggé érzékeny.
9/12 Sághegyi Csaba válasza:
Ha te vagy allergiás, feltételezem, hogy nő vagy. Ha igen, rossz hírem van. Nincs szexuális izgalmad. Az olyan váladékot termel, ami ragyogóan besíkosítja a hüvelyfalat. Kérj a párodtól hosszabb előjátékot. Amennyiben pasi vagy, akkor pedig roppant ügyetlen. Nem tudod izgalomba hozni a partnert. De akár pasi vagy, akár csaj, javaslom néhány oktatóvideó megnézését, hogy hogyan lehet kelteni, és fokozni a nők szexuális izgalmát. Ha ez megy, akkor nem kell síkosító, csak análhoz. De néha még ahhoz sem, ugyanis a hüvelyváladékot is jól fel lehet hozzá használni.
10/12 anonim válasza:
Amivel a bicikliláncát szoktuk bekenyni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!