Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen mellek tetszenek? (képet linkelj)
Figyelt kérdés
Amúgy lány vagyok és nekem ehhez hasonló mellem van: [link]
//www.mellplasztika.hu/kepek/gynecomastia_michael_moore.jpg&imgrefurl= [link]
2011. júl. 4. 16:12
2/13 anonim válasza:
Ha ilyen a tied, akkor tetszik, amúgy mindegyik melyet meg kívánunk érinteni....remélem ez világos, hisz van olyan melyet nem, de nem mutatjuk meg, hogy ne bántsuk az esetleg érintetteket....
Ffi
5/13 anonim válasza:
Ugy vagyok ezzel mint Gombóc Arthur a csokoládéval.
6/13 anonim válasza:
Szép, kerek, nem túl nagy, nem is túl kicsi. Tehát az átlag méret, és nem ilyen nagy bimbó udvar. Ennyi, de ettől sem riadok vissza. Nagyon szép. 16/F
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
kérdező: nekem nagyon bejönnek amiket linkeltél, a bimbóudvarod is ilyen? esetleg nagyobb?
25/F
9/13 A kérdező kommentje:
kicsit kisebb :)
2011. júl. 4. 19:22
10/13 anonim válasza:
Baz*meg az a kép a fa*sziról odab*sz. Egyébként a normális kép az tökre bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!