Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam olyat aki hallotta, hogy az ismerőse barátjánál elszakadt a gumi. Elhigyjem szerintetek, vagy kamu az egész?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 15:42
1/8 anonim válasza:
Szóval neked... persze hogy létezik
2/8 Draug válasza:
Mint mindenben, óvszerek között is előfordulnak selejtek... azért szerencsére elég ritka, de előfordul, hogy egy-egy darab bizony elszakad.
3/8 anonim válasza:
Ez kb erre emlékeztet:
Az abszolút pletyka: a süket hallotta a némától, hogy a vak látta a sántát átmenni az úton.
Nem kell ennyire titkolózni, leírhatod, ha a te barátodnál, vagy nálad szakadt el a gumi, senki nem fog lenyomozni.
4/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha szerdán volt, akkor teljesen biztos, hogy kamu.
De ha a fejére húzta, akkor sanszos.
5/8 anonim válasza:
Van, aki nem tudja, hogyan kell rendesen felhelyezni. Nekik elszakadhat. A konkrét esetet azonban nem kell feltétlenül elhinni, ha magad nem láttad, és nem is ismered, akivel történt. Nem megbízható a forrás. Ez így már csak 1 legenda, még ha valóban lehetséges is elvileg a dolog. :)
6/8 anonim válasza:
"Láttam olyat aki hallotta, hogy az ismerőse barátjánál"... olyan jót röhögtem:DD
amugy miért ne lehetne?
7/8 anonim válasza:
"Láttam olyat aki hallotta, hogy az ismerőse barátjánál"
XDXDXDD
8/8 anonim válasza:
Én kinyírtam pár gumit, de Soha nem szakadt még ki egy sem. 33 vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!