Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Előjátéknak próbáltátok már az ELFENEKELÉST?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor adni vagy kapni szereted? Fiúval vagy egy másik lánnyal?
És milyen eszközzel? Vagy inkább tenyérrel?
2011. júl. 4. 15:22
1/11 anonim válasza:
adni, a barátommal, tenyérrel szimplán, 20L
3/11 anonim válasza:
Ez a legtöbb lány szereti kapni. De hogy miért, azt ne kérdezd.
4/11 A kérdező kommentje:
De miért? :D
2011. júl. 11. 17:00
5/11 anonim válasza:
én vagyok a kivétel aki erősíti a "szabályt".
6/11 anonim válasza:
én adni : a forró tefal palacsintasütövel , vagy légycsapoval amin még rajta van a légy !
7/11 A kérdező kommentje:
nagyon vicces
2011. júl. 11. 20:30
8/11 pillér válasza:
Kapni.Fiúval.Kézzel tenyérrel:) 25L
9/11 anonim válasza:
kapni, fiúval, tenyérrel erősen.
10/11 anonim válasza:
én pofon szoktam vágni az asszonyt de nagyon , hanyadt esik kikötözöm elverem ráverem ! és tök élvezi na jó én is mert még talán egyszer majd lesz olyan is hogy , na de az durva , majd még írok!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!