Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, hogy nem érzek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nem érzek semmi "olyat"?

Figyelt kérdés
Eddig háromszor feküdtem le a barátommal (mind a ketten szüzek voltunk). Már jó 7 hónapja pettingeltünk előtte, orál minden, kiismertük egymást. Nem is fájt annyira az első, mondhatni kibírható volt, a barátom nagyon figyelt rám. Mégis, miután elmúlt a fájdalom, mind a háromszor és tovább csináltuk, nem éreztem semmi jót, csak annyit, hogy bennem van, és furcsa, új érzés, de nem az a hűdejó amit vártam. Mitől lehet ez, félek, hogy mindig ilyen lesz, kicsit el is vette a kedvem a dologtól:(
2011. júl. 4. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:

normális

59/F

2011. júl. 4. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Majd alakul!Belejössz mint kiskutya az ugatásba!
2011. júl. 4. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális. Béna a pasi, vagy kevés az előjáték.
2011. júl. 4. 15:19
 4/9 A kérdező kommentje:

Hmmm:( Szerintem az előjátékkal nincsen gond, elég hosszan szokott tartani.

De akkor mit kéne tennünk, próbáljunk különféle pózokat?

2011. júl. 4. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit nem érzel. Nekem se volt még soha hüvelyi orgazmusom, de magát a szexet nagyon élvezem, mármint tényleg ilyen "felakad a szemem" érzés, ha bennem van a barátom...
2011. júl. 4. 15:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem teljesen semleges érzés volt, talán egy pillanat volt, mikor valami jót, bizsergetőt éreztem, amúgy semmi :(
2011. júl. 4. 15:27
 7/9 kaffa válasza:
semmi gond, a barátnőm is kb 10 alaklomig nem érzett smemi különöset, de nem adta fel, és ma már hát... gondolhatod :) csak lazulj el, legyen sok előjáték, és hidd el hamarosan rájösz mi is az élvezet:)
2011. júl. 4. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel (kaffával), jó munkához idő kell. Kicsit én is így voltam vele, bár engem fűtött akkor is a szerelem és élveztem, de mostanra, így egy év után, egyszerűen a mennyország *memeface*

20/L

2011. júl. 4. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Az első párommal én sem élveztem annyira, nem tudom miért... próbáljatok ki több pózt (nekem hátulról jön be legjobban), és meglátod, melyik az igazi. :) 23/l
2011. júl. 4. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!