Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek egyszer én is ilyen?
Szerintem feküdj le vele. Egyik barátnőm is így volt: nem tudta, hogy neki való e az alkalmi kaland, vagy nem. Aztán belement egy sráccal, és rájött, hogy nem, pedig jó volt maga a szex, csak az egész szituáció nem az ő világa.
Amúgy a volt barátodhoz való hozzáállásod kicsit furcsa, de nem ez volt a kérdés, úgyhogy mindegy.
Azért ilyen a hozzáállásom mert a kapcsolat már nem működött annyira köztünk :S és senkinek nem jó ha folyton csak veszekszünk :(
Amúgy köszi a válaszokat! :)
Szerintem próbáld a szexet "érzelmek" nélkül! Ha nem jön be akkor már megérte a dolog ha meg jól sül akkor meg királyság! :)
Am ez a dugi-pajtás nekem régóta tetszik csak még nem volt alkalmam kipróbálni sajnos. :( De nem is baj végül is mert ahogy magamat ismerem tuti szerelmes lennék, az pedig nem jó egy ilyen kapolatban...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!