Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek egyszer én is ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek egyszer én is ilyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a helyzet hogy nemrég szakítottam a barátommal mert már nem éreztem vele olyan jól magam, és úgy gondolom 20 évesen ne kösse le magát az ember valaki mellett.. De én is szeretem és tudom hogy ő is nagyon szeret. Most mégis van egy másik srác aki iszonyúan bejön,teljesen ki vagyok tőle :D szóba jött a szex közöttünk és én igazából benne is lennék.. de én nem vagyok ilyen :S viszont most nagyon vonz hogy lefeküdjek vele csak úgy.. ő ismeri a helyzetem, tudja jól hogy nem akarok új barátot csak élni szeretnék. szerintetek megtegyem? talán egyszer én is lehetek ilyen... :\
2011. júl. 4. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan mit veszíthetnél, ha akarsz akkor hívd fel hogy mennyen vegyen gumit...
2011. júl. 4. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem feküdj le vele. Egyik barátnőm is így volt: nem tudta, hogy neki való e az alkalmi kaland, vagy nem. Aztán belement egy sráccal, és rájött, hogy nem, pedig jó volt maga a szex, csak az egész szituáció nem az ő világa.

Amúgy a volt barátodhoz való hozzáállásod kicsit furcsa, de nem ez volt a kérdés, úgyhogy mindegy.

2011. júl. 4. 14:58
 3/9 A kérdező kommentje:

Azért ilyen a hozzáállásom mert a kapcsolat már nem működött annyira köztünk :S és senkinek nem jó ha folyton csak veszekszünk :(

Amúgy köszi a válaszokat! :)

2011. júl. 4. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha más módon is bejön a srác, akkor vigyázz, nehogy beleszeress!
2011. júl. 4. 15:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Ettől én is tartok picit.. de nagyon úgy vagyok vele hogy most nem kell kapcsolat :S nem kell senki akiben csalódhatok :(
2011. júl. 4. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld a szexet "érzelmek" nélkül! Ha nem jön be akkor már megérte a dolog ha meg jól sül akkor meg királyság! :)

Am ez a dugi-pajtás nekem régóta tetszik csak még nem volt alkalmam kipróbálni sajnos. :( De nem is baj végül is mert ahogy magamat ismerem tuti szerelmes lennék, az pedig nem jó egy ilyen kapolatban...

2011. júl. 4. 15:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Okés :) köszi a válaszokat ;)
2011. júl. 4. 17:05
 8/9 anonim válasza:
szerintem menj bele,ettől még nem leszel rossz lány.ha a srácnak sincs senkije emg neked sincs senkid,akkor semmi probléma ezzel.nekem is volt egy ilyen srác az életemben,kb. 4 hónapig összejártunk de csak szexelni.tetszett a dolog,mert én mellette ismerkedhettem meg flörtölhettem másokkal,persze csak szex vele volt,és ő is így volt velem,aztán csak azért lett vége mert többre vágytunk de nem egymással.tehát ha nem ártasz senkinek vele,akkor kár lenne lemondani róla
2011. júl. 4. 18:50
 9/9 DreamGirl666 válasza:
Before I could say, I'm not that kind... I was. - Mielőtt mondhattam volna "nem az a fajta lány vagyok" az voltam. Én csak ennzit mondok :))
2011. júl. 4. 19:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!